S. O. S ajándék ötletekre van szükségem! Édesanyám nyugdíjas lett, és a szűk családdal szeretnénk megajándékozni ez alkalomból, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Nagyon fiatalos, vagány nagymama, a legjobb Anya, akire mindig számíthatunk, valami nagyon szuper dolgot szeretnénk neki. Nem az érték lenne fontos, hanem az ötletesség, valami ütős, akár vicces, amiről minden nap eszébe jut kiktől miért kapta.2014. okt. 9. 22:03
1/5 anonim válasza:
Nos általában a kézműves boltokban szoktak lenni ilyen vicces dolgok amikre nagyon szépen lehet gravíroztatni.Én például anyumnak Oscar díjat csináltattam a legjobb anyuka címszóval.
2/5 anonim válasza:
Vagy kaphat egy kampos botot.Apukámnak azt ajádékoztak viccelve vele, hogy megöregedett.
De ha van hobbija akkor azzal kapcsolatos dolgot, mert mostantól lesz ideje rá.
Pl ha valaha kötött, vagy varrt, akkor azzal kapcsolatban.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtökek az ötleteket!
2014. okt. 12. 04:26
4/5 anonim válasza:
Mama mikor nyugdíjas lett, akkor egy nagyon szép étkészletet kapott, mert már a régik el voltak használva. :D
De mondjuk ha fiatalos az anyukád és nem sértődékeny összeállíthattok neki egy vicces kis dobozt, mire lehet szüksége nyugdíjas korában :D Lenne benne egy kötött mamusz, nagy szódásüveg szemüveg, bot, kötőtű, pogácsa, mint a ballagási tarisznyákban. És mindhez írnátok valami kedves,vicces sort.
5/5 anonim válasza:
Én első körben elküldeném egy hosszú hétvégére pihenni, feltöltődni. Igaz ez nem tartós ajándék amire ránéz és tudja mire kapta, de lehet jól esne neki egy kis kikapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!