Szülők! Miért gondoljátok, hogy bármit is elértek azzal ha beszéltek a gyerekkel a félévi bukás miatt?
"Attól még lesz munkahelyem és keresek pénzt ennyi."
Mégis mi szeretnél lenni ha "nagy leszel"?
Árufeltöltő a teszkóban? Nagy karrier, tök jól el lehet belőle tartani a családot.
Ez igen gyerek...
Ha annyira könnyen kijavítód meg blablabla, akkor miért nem bírtál legalább egy kettest összehozni? :DDD ASD! :D
Ez a MAJD kijavítom bukta lesz.
Saját tpaasztalat. Középsuli 2.osztályában kicsit rosszfelé mentem el és szartam bele mindenbe félévkor 2ből megbuktam többi tantárgyból pedig 3as szinten voltam.
Ebből év végére az lett,hogy güriztem mint az állat a bukott tantárgyakat pedig csak a tanár jóindulatából sikerült javítanom.
3-4 osztályban már tanultam rendesen és csodák csodájára napi 1óra tanulással 4.3as átlag...
Szóval melyik a jobb? Idegeskedni vagy csak napi 1órát rászánni?
45-s válaszoló, aki szerint a többiek semmire nem vitték, csak magyaráznak....... te pontosan mit tudsz felmutatni, hogy ilyen klasszul pálcát törsz a többiek felett?
Látatlanban is azt mondom: a kezedet összetennéd azért, amit a többség itt elért :)
48/49
24 éves vagyok és 3 éve van egy aprócska vállalkozásom ami véleményem szerint a csúcson van, amit saját erőből építettem fel (egy nagyon kicsi szülői hátszéllel annó), és nem, nincs se diplomám meg semmim, 1 közepes eredményű érettségivel + 2 szakmával rendelkezek, nem vagyok egy agyoniskolázott ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!