Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Miért gondoljátok,...

Szülők! Miért gondoljátok, hogy bármit is elértek azzal ha beszéltek a gyerekkel a félévi bukás miatt?

Figyelt kérdés

2015. jan. 8. 17:24
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

"Attól még lesz munkahelyem és keresek pénzt ennyi."

Mégis mi szeretnél lenni ha "nagy leszel"?

Árufeltöltő a teszkóban? Nagy karrier, tök jól el lehet belőle tartani a családot.

2015. jan. 8. 23:46
 42/51 anonim válasza:

Ez igen gyerek...

Ha annyira könnyen kijavítód meg blablabla, akkor miért nem bírtál legalább egy kettest összehozni? :DDD ASD! :D

2015. jan. 9. 00:22
 43/51 BlodDrunk válasza:

Ez a MAJD kijavítom bukta lesz.

Saját tpaasztalat. Középsuli 2.osztályában kicsit rosszfelé mentem el és szartam bele mindenbe félévkor 2ből megbuktam többi tantárgyból pedig 3as szinten voltam.

Ebből év végére az lett,hogy güriztem mint az állat a bukott tantárgyakat pedig csak a tanár jóindulatából sikerült javítanom.

3-4 osztályban már tanultam rendesen és csodák csodájára napi 1óra tanulással 4.3as átlag...

Szóval melyik a jobb? Idegeskedni vagy csak napi 1órát rászánni?

2015. jan. 9. 09:49
 44/51 anonim ***** válasza:
Basszus még napi egy órát se kell rászánni,én csak dolgozatokra tanultam,mégis mindig 4.5 fölött voltam évvégén.Kijavítod.Ja,persze.Nekem nem egy osztálytársam mondta ezt,aztan a pótvizsgaterem előtt mormolta a Miatyánkot,hogy olyanba kérdezzen bele a tanár,amiről már hallott.Nem lenne egyszerűbb tanulni és akkor no para? Most komolyan jobb szenvedni a kettesért? Meg téged nem zavar hogy mindenki szemébe ostoba vagy? Hidd el,nem kell tíz év se,szerintem már 5 év múlva a fejedet fogod a betonfalba verni,hogy milyen hülye voltál..nem kell fizetni azért a rohadt oktatásért,csak bemész az iskolába,beülsz az órára,figyelsz,jegyzetelsz,hazamész,megcsinálod a házit,ha kell,megtanulod és ennyi! Ez nem tesióra,hogy nem tudod megtartani a saját testsúlyodat,ezért nem tudsz kötelet mászni.Ha abból állnál bukásra,az érthető lenne.Vagy ha rajzból,mert kétbalkezes vagy.De könyörgöm! Csak le kell ülni és megtanulni!
2015. jan. 9. 21:58
 45/51 anonim ***** válasza:
0%
olyan ***a okos itt mindenki, ez tetszik :) közben meg semmire sem vitték az életben, de magyaráznak :)
2015. jan. 10. 18:12
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
Te aztán tudod ki mire vitte az életben a 27%-os válaszaiddal.
2015. jan. 10. 18:36
 47/51 anonim ***** válasza:
jajj.. ne kezdjünk vitába, vagy veszekedésbe, se semmibe, inkább válaszolok a kérdezőnek: beszélni lehet, beszélhetnek nyugodtan veled a szüleid, de ez rajtad fog múlni, hogy kijavítod-e vagy nem.. de majd az érettségire szedd össze magad ha főiskolára akarsz menni pl. mert ott a pontok számítanak majd és az 1-es meg 2-es érettségi pontokat nem preferálják a továbbtanulásnál
2015. jan. 10. 18:51
 48/51 anonim ***** válasza:

45-s válaszoló, aki szerint a többiek semmire nem vitték, csak magyaráznak....... te pontosan mit tudsz felmutatni, hogy ilyen klasszul pálcát törsz a többiek felett?

Látatlanban is azt mondom: a kezedet összetennéd azért, amit a többség itt elért :)

2015. jan. 11. 18:43
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
a kérdező ilyen hozzáállással és eredménnyel biztos nem tervez főiskolát.
2015. jan. 11. 19:05
 50/51 anonim ***** válasza:
28%

48/49

24 éves vagyok és 3 éve van egy aprócska vállalkozásom ami véleményem szerint a csúcson van, amit saját erőből építettem fel (egy nagyon kicsi szülői hátszéllel annó), és nem, nincs se diplomám meg semmim, 1 közepes eredményű érettségivel + 2 szakmával rendelkezek, nem vagyok egy agyoniskolázott ember

2015. jan. 11. 19:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!