Szülők! Miért gondoljátok, hogy bármit is elértek azzal ha beszéltek a gyerekkel a félévi bukás miatt?
Azért a saját hülyeségünket ne reklámozzuk már...
Alapműveltség, az nem jelent semmit? Nem nagy szám az érettségi meg a szaros okj, ez tény, még a diploma sem, de ha segghülye vagy az élethez és nem tudsz alapdolgokat amiket a gimiben tanítanak meg, akkor egy megvezethető birka leszel csak, semmi több...
számolj már utána egy kicsit...
nagyjából 12 hétig fogtok még iskolába járni, kötve hiszem, hogy minden egyes héten témazárókat fogtok írni, ugyanis a félévinek dupla súlya van, plusz, ahogy már a többiek is írták, az egész éves munkádat osztályozzák, ha még abból a néhány röpiből (ismétlem, kétlem, hogy minden héten dolgozatot írnátok) sikerülne 5-ket szerezned, még akkor is max 3-as lehetsz
el sem hiszem, hogy lehetsz ilyen kis görcs, aki még büszke is a bukására, basszus, egy sima mezei középiskolában, hogy a fenébe lehet megbukni???
én meg belegebedek a tanulásba egyetemen és egy sz.ros kis kettest jó, ha összekaparok...
Senki nem szent, csak van aki felfogja, hogy magadért tanlusz és nem a tanárért vagy anyádért és van aki meg nem. Mindenki úgy gondolja kezdetben, hogy semmi értelme tanulni, felesleges, de aki kicsit is intelligens, az mire felvételizik középiskolába addigra legkésőbb rájön, hogy igenis, ku*va sokat számítanak az iskolás évek. Nem mind1, hogy dolgozgatsz egy irádában egyetem után jó fizetésért, kúlturált emberek között, vagy, hogy kidolgozod a beled napi 16 órában annyi pénzért, amiből még nem halsz éhen. Ne érts félre, nem azt mondoom, hogy egyetem nélkül nem lehet jó állásod, sikeres életed, de valljuk be, ha valami normális szakot választasz, akkor eléggé megdobja az esélyeket. DE gondolom neked eszélhetek, a rutinos okj-s rókának aki kijátszotta a rendszert, mert semmit nem tanult és most mégis lesz egy szakmája.
A kérdezőnek pedig: Attól, hogy nem szereted a tantárgyat és nem érdekel, attól még fogsz belőle érettségizni, hacsak nem ének, rajz ilyemsi, akkor tényleg jó a 2-es még év végén is kit érdekel. De hiába nem szereted a matekot vagy a törit, ha most nem tanulsz és 3 tárgyból buksz, akkor nem, hogy jó érettségi nem fog ezekből összejönni, de örülhetsz majd ha egyáltaln elérsz 50-60%-ot. Én is utáltam világ életemben az irodalmat mitn a szart, semmi értelmét nem láttam, nem is érdekelt, mégis meg kellett anulni, mert mégis csak érettségi tárgy. Nem kötözködni akarunk, csak segíteni, mert a saját életedet ba*zod el. Elhiszem, hogy most nagyon nagy májernek gondolod magad, aki mindent jobban tud mindenkinél, de hidd el, nagyot fogsz koppanni, pár év múlva, amikor pénztárosként dolgozol majd a tescoban.
Mégis mi dolgod volt az első félévben? Önkéntes karitatív munkát végeztél vagy élsportoló vagy és napi több órát edzel, esetleg magatehetetlen beteg nagypapádat ápolod és ez az oka hogy egy minimumszintet is képtelen vagy hozni?
Mi más dolgod van a tanuláson kívül??? Ha nem is fektetsz sok energiát a tanulásba csak az iskolában az odafigyeléssel már egy kettes szintet el lehet érni. Az se sok, de a nulla szinttől már több.
Ha szerinted olyan könnyű pár hét alatt kijavítani akkor miért nem voltál képes legalább egy kis tanulással elkerülni a félévi rossz jegyeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!