Szülők! Miért gondoljátok, hogy bármit is elértek azzal ha beszéltek a gyerekkel a félévi bukás miatt?
"Nem nagyon érdekel első félév év vége a fontos."
:D:D:D:D
Szerintem csessz ki a szüleiddel: bukj meg!:)
Amúgy meg mit érdekel az élet első fele? Úgyis csak a vége a fontos.
Szóval szülők ennek az a lényege, hogy kuss a nevetek a kérdező szerint! :D Eddig csak, azért ment itt a hiszti, ha meretetek pofont adni nekik, most már azért is fog menni a hiszti, ha veszekedni, sőt beszélni mertek bármi miatt a gyermekeitekkel. :D
Kérdező, nagyon okos lehetsz, ha úgy is kijavítod a végére, de neked elég egy kettes? Oké, legyen elég, de aztán 30 évesen ne a szüleidet okold, hogy semmire se vitted és éhezel!
Kitűnő ötletet adott a 13. válaszoló.
Tudod mi lenne még nagyobb buli? Bukj meg több tárgyból is.
Szarni bele, mit számít ez az 1-2 év? Nem fontos, nem tudom mit képzelnek magukról, hogy itt pampognak a szülők, annyi legyen az átlagod, ami neked jó. Sok szerencsét, remélem megfogadod a tanácsunkat, aztán nem írni semmit a zokra a dolgozatokra, mert irgum-burgum.
Haha kösz vicces volt látom van humorérzéketek :)
Na most térjünk vissza a tárgyhoz kb 2-3 bukás lesz azt pedig ki tudom javítani ja és a többiből 4-es 5-ös vagyok és van még néhány 3-asom.Szóval nem vagyok rossz tanuló csak van ami nem megy ennyi.Nem hiszem hogy 17 évesen koromban eldől az életem :DD ez ennyi szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!