Szülők! Miért gondoljátok, hogy bármit is elértek azzal ha beszéltek a gyerekkel a félévi bukás miatt?
"Nem hiszem hogy 17 évesen koromban eldől az életem :DD"
Nem. Már eldőlt. És fel sem fogod, ez a legszebb.
És mi van akkor ha nem jó tanuló? Ez most így jött össze. 1000 oka lehet, amiért rossz jegyeket szerzett, így utolsó héten már engem sem érdekel annyira, hogy felhúzzam a dolgokat. Lesz még rá egy másik félévem is, tökmindegy, hogy a szülők mit kapnak meg jövöhéten. Tavaly félévkor buktam 1 tantárgyból. Mire anyámék megkapták a félévi értesítőmet, már majdnem 3-mas voltam belőle. (1. félévben 2 jegyet kaptunk, abban elég nehéz javítani... Aztán írtunk, de az már nem számított bele a félévbe)
Kérdező, hagyd a francba. Nyeld le, hogy most mérgesek, évvégére pedig javítsd ki!
Információk gyanánt: a sulis félév nem 6 hónap, sőt még 4 se, mert sok a szünet. Nálunk pedig évvégére akárhány jegyet lehet javítani (én is lettem már kettesből 4es, mert a 2.féléves anyag sokkal jobban ment)
19L (szakközépiskola, nyelvi előkészítő tagozat 5.osztály, eddig még nem volt olyan félév, hogy ne buktam volna. Nem mindenki jótanuló...)
Fiam, nyugodtan légy nagyképű és elégedett magaddal. Egy vacak gimiben nem tudod teljesíteni a szintet. Nagy dicsőség, de tényleg.
Év végére kijavítod? Tudod, ki hiszi el? Nem vagy te arra képes, kisfiú.... Ha képes lennél, most nem buknál.
De nyugodtan lazázz, add, hogy ez tulajdonképpen semmi... A hozzáállásoddal van gond és veled, nem a jegyeiddel. Az meg nem fog javulni május-júniusra.
Öcsi, gáz vagy. Az is maradsz, nyugodj bele.
Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!