Normális, hogy a válófélben lévő párom a huszon éves gyerekeivel nélkülem akar menni a világ másik végére, csak hogy beszélgessen velük egy kicsit?
Nekem sem esne jól. Nem értem én sem, hogy valakinek a világ másik végére kell utaznia ahhoz, hogy beszélgetni tudjon a huszonéves gyerekeivel. Miért Mo-on nem megy? Elég költségesek lehetnek a beszélgetéseik.
Lehet lepontozni, a kérdezőnek igaza van. Nem kisgyerekekről van szó, de továbbmegyek azokkal sem Amerikában próbálnám jobban megértetni magam.
Szerintem meg kellene tanulnod normálisan fogalmazni.
Tudják a gyerekei, hogy vagy neki? Találkoztál már velük többször?
Ha nem, akkor gondolom nem épp egy hosszas utazás alatt akar bemutatni vagy lehet a gyerekei nem kedvelnek téged.
Ők a gyerekei, ők a legfontosabbak neki és vagy megszokod ezt vagy szakíts vele.
Szerintem teljesen normális ha egy apa a gyerekeivel akar nyaralni. Ha megengedheti magának, miért ne utazhatna el velük, főleg, ha mindenkinek van kedve?
Ha van rá pénze, miért gond, hogy külföldre mennek?Mitől lenne jobb, ha mondjuk a Balatonra mennének?
Az meg hogy nélküled megy, valószínűleg azért, mert olyan megbeszélnivalójuk van, ami nem tartozik rád és esetleg nem elég rá fél óra(pl. gyerek akármilyen magánügye, amiről még az apjának is nehezen nyílik meg.) vagy esetleg valamilyen szomorúság érte a gyereket(pl. szakított vele élete szerelme) és ebből akarja kirángatni az apja egy utazással, nem akarja előtte egész nap mutogatni a ti boldog párosotokat, nehogy behúzza.
Amúgy fogadjunk kérdezőnek nem lenne lóvéja az útra, és pasinak kéne befizetni,ha menne.(megérzés) Gondolom főleg amiatt gond,h kimarad ebből és nem villoghat a barinőknek. Más problémát nem látok ebben.
Csak akkor lenne bunkóság ha az ex is menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!