[Meleg kérdés] Lebuktam a szüleim előtt h kicsit több sráccal voltam mint amiről ők tudnak és most sehova nem akarnak engedni stb mit tegyek?
Tudom hogy nem helyes stb stb nem kell a papolás de
1. én dolgom semmi közük hozzá
2. így a haverjaimmal se tudok talizni
3. van egy srác akivel ismerkedek így vele se tudok talizni pedig jó arc és tetszik is :((
És sehova nem akarnak engedni amíg "el nem gondolkozom magamon". De már elgondolkoztam tudom hogy nem oké de most lehet végre lenne egy komoly kapcsolatom és nem lehet :( És megőrülök hiába magyarázom nekik, elég pipák rám.
Szerintetek mit tegyek?
Hát 3ról tudtak a 16 helyett.
A húgomtól tudták meg, mert elmondta nekik mert összevesztünk.
Diákmelóból max 40-50et lehet összeszedni, az azért nem valami sok...
Szóval ez nem megoldás.
Meg egy normális családban nem kéne a gyereket munkára kényszeríteni azért h azzal találkozhasson akivel akar...
Költőpénznek és telefonszámlára nem elég havi 40-50 ezer pénz?
Nincs több kérdésem.
26-os vagyok, most dolgozom, és 65-öt kapok kézhez... szerinted? :D Egyelőre jobb nincs, ezt csak azért írom, hogy nehogy azt hidd, hogy diákmelóval ennyit összeszedhetsz.
Nem mellesleg, vagy ücsörögsz a sejhajodon, és elvárod, hogy 18 évesen eltartsanak, vagy elkezdesz szépen önállósodni, és akkor nem szólhatnak bele az életedbe. Előbbinél azt teszed amit ők mondanak, mert az ő házukban, és az ő pénzükből élsz. Utóbbinál adott a lehetőség.
Hát ha többet vársz az élettől, többet kell beleadnod!
De ha 16 pasival kavarni egyszerre nem gond, akkor ne aggódj a dolgon sokat...
A diákmelót meg tényleg felejtsd el, nem neked való az!
Egy hetero apát, akinek meleg a fia, a legkevésbé az zavar, hogy 3 vagy 16...
Kamu.
Menj foglald el magad mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!