Mit tudnék most csinálni? Részletek lent.
jaj én emlékszem, mikor még ez volt, hogy félni kellett, mit fognak szólni a szülők a rosszabb jegy miatt.
volt, hogy hetekig titkoltam egy 1-est, és szorongtam miatta.
pedig nem kéne.
tegyél meg minden lehetőt, hogy jók legyenek a jegyeid, de ne szorongjál.
mondd el a szüleidnek szép nyugodtan, és próbálj év végére javítani, ha tudsz, de emiatt ne készülj ki.
azt nem mondtam, hogy flegmán adja elő.
de ne adja elő félve-rettegve, ha a szülei amúgy is előszeretettel ordítoznak vele.
Ha bírod a stresszt, és ígyis-úgyis elveszik a cuccaid, akkor húzd, ameddig lehet (bár lehet, hogy az rosszabb, ha nem te mondod el, hanem rájönnek). De nem értem amúgy a szüleidet, ahogy az enyémeket sem értettem, miért nem elég, ha valaki pár tantárgyból, amit szeret jó, a többiből meg miért nem elég, ha átmegy? Én emiatt voltam stresszben 18 éves koromig, és hatalmas energiámba és rengeteg időmbe került, hogy szinte végig kitűnő legyek, aztán mikor pályát kellett volna választani fogalmam sem volt, hogy mi az, amit szeretek is csinálni, nemcsak kötelező. Végül a Corvinuson lett egy büfészakos diplomám, amiről átképeztem magam egy normális szakterületre, amire kereslet is van...
Gyűjts saját mobilra titokban, vagy kérj kölcsön egyet, ga elveszik a cuccaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!