Hogyan tudok ilyen ábrát csinálni a Photo Scape programmal? (Részletek lentebb)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Diplomadolgozatomhoz szeretnék ehhez hasonló ábrát készíteni: [link]
Úgy tudom, hogy a Photo Scape program lenne a megoldás, viszont nem találok sehol ilyen opciót. Ha valaki ért hozzá, és megírná hol keressem, nagyon megköszönném a segítséget! :)
2014. szept. 22. 07:46
1/4 SimkoL válasza:
A PhotoScape nem kimondottan képkészítő, ezért kell egy üres kép amire írni tudsz. Utána Szerkesztő → Objektum → T itt beírod a szöveget és amikor a képre teszi utána tudod forgatni.
Javaslom helyette a PhotoFiltre programot, a 6-os magyar nyelvű, itt egy általam tuningolt változat: [link]
Ebbe már a lehetséges bővitéseket is 'beépítettem'. Portable, csak bontsd ki és már mehet is. Könnyen kezelhető.
2/4 tabaki válasza:
Csináld inkább Inkscape-pel. Amíg normálisan elrendezed a kompozíciót, rengeteget kell állítgatnod, átrendezned, színezned, méretezned és csoportosítanod, szerintem ezt érdemesebb vektorgrafikában intézni.
4/4 A kérdező kommentje:
Végül mégiscsak sikerült a Photo Scape programmal, de azért köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :)
2014. szept. 28. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!