Milyen photoshop programmal lehet ilyet csinálni? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Pl olyan képre gondolok amin csak egy szín látszódik a többi része a képnek fekete fehér.2014. febr. 13. 00:01
1/7 anonim válasza:
Szerintem ilyet lehet a photoshop nevű photoshop programmal.
2/7 anonim válasza:
Az összes Photoshop programmal lehet ilyet csinálni, meg egy csomó nem-Photoshop nevű grafikai programmal is.
3/7 anonim válasza:
4/7 tabaki válasza:
Egy vak lóért rá ne keress!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=fekete-feh%E..
A Photoshopnak meg bármelyik verziója alkalmas, de fölösleges ilyen pimf dolgokra.
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Bevallom nem értek annyira a ps-hez azért kérdeztem de most már érthető hogyan kell ezt csinálni...egyébként rákerestem itt de nem adott ki találatod talán rosszul írtam be a keresőbe.Ezért ne haragudjatok rám. :) Köszi a válaszokat.
2014. febr. 13. 21:21
7/7 tabaki válasza:
Na jó... szívből kívánom, hogy ennél nagyobb ügyetlenséget egyetlen magyar ember se kövessen el, garantáltan minket irigyel majd ország-világ. De legközelebb jobban jársz, ha a kérdésbe beleírod magát a kérdést is, mert akkor a Gyík észreveszi, és figyelmeztet, hogy már százszor volt a téma. Lehet, hogy én vagyok neuraszténiás, de mindig bosszant, hogy a kérdezők milyen biztos ösztönnel kerülik ki ezt az eshetőséget. A te kérdésed még hagyján, mert legalább a témakör belőhető, az igazi kedvenceim a "Lehet ilyet? (a többi lent)" meg a "Valaki segítene?" típusú kérdések ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!