Szüleim nem kíváncsiak a barátomra, mert ő már a 4, és az otthonunk nem átjáróház szerintük. Ti ezt hogy látjátok?
"nem csak szórakozik velem mint az előző srácok"
Ezt sosem tudhatod előre!
Egyébként a szüleiddel teljesen egyetértek, ha nem alkalmas erre az a ház ahol laktok.
Engem is idegesítene ha a felnőtt gyerekem aktuális kanjához kellene igazítanom az életvitelemet.
Te meg ott rontod el a dolgaidat kérdező, hogy a pasiktól várod a megoldást a lakásra, meg a házra?!
Teremts saját körülményeket, vagy olyan pasival kezdj akinek van lakása, nem csak egy kocsija!
Nem is értem igazából hogy egy kocsira akarsz 2 év múlva gyereket szülni? Vagy hova?
Átgondoltad? :D
Nekem akkor mondta ezt anyám, mikor az otthagytam a pasit akiért ő úgy oda volt, hogy az hogy szeret engem. Akkor kitalálta, hogy többet látni se akar, csak azt, amelyikhez majd hozzámegyek, mert nő nem fogja sajnálni őket mikor szétmegyünk. Így a következő barátom tényleg nem jöhetett hozzánk. Egy éve voltunk együtt, mikor először jött, de akkor is csak úgy, hogy anyámék nem voltak otthon... Nem is tudom mikor találkozott velük először. Elég ellenségesek is voltak, ha csak szó volt róla. Ő is idősebb nálam. Ennek már több, mint 7 éve, azóta házasok vagyunk, meg minden és már nagyon szeretik.
Úgy látszik szoktak a szülők ilyet csinálni. (Én egyébként akkor 20 éves voltam.)
lehet, hogy o is ugyanolyan, mint a tobbi, ez sajnos csak mindig utolag derul ki.
megértem a szuleidet, hogy unják a "komoly kapcsolataidat"...
egyébként hogy is van ez? - hozzá nem tudtok menni, mert nem tudnátok kettesben lenni, de 2 év mulva gyereket akartok? ...mire?
1. Mit akarsz a saját apádtól?
2. Mit akarsz olyantól, aki szinte magát sem tudja eltartani?
3. Ha kiesik a te fizetésed, miből éltek akkor meg a gyerekkel?
4. Minek is akarsz tőle gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!