Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit csináljak, hogy ne...

Most mit csináljak, hogy ne viselkedjenek így?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan oldjam meg a problémámat, és kezdek egyre idegesebb lenni miatta. 17 éves lány vagyok és a barátom 18 éves. Már egy ideje együtt vagyunk, de titokban mert a szüleim eltiltottak tőle. Mikor meglátták akkor rögtön ordítozni kezdtek velem, mert van tetoválása, és a borostás arca miatt többnek néz ki mint 18. Nem is engedték, hogy bebizonyítsa milyen jó fej, és hogy kedves. Önkénteskedik egy állatotthonban, így ismerkedtünk meg még tavasszal amikor találtunk egy kiscicát a barátnőmmel. Van a házunk mellett egy erdős rész, ilyen magánerdő féle, de van benne egy futópálya ahova minden nap eljárok futni, és olyankor találkoznunk, a baj az hogy valaki meglátott minket, és szólt a szüleimnek, így most már oda sem akarnak elengedni, mert féltenek, mert úgy adta elő az illető "hogy egy gyanús kinézetű, kapucnis férfivel beszélgettem". Nem tudom mit csináljak, nagyon szeretem őt, de ahányszor felhozom a témát, rögtön ordítoznak a szüleim, hogy ne gengszterekkel kezdjek ki, meg hogy még tanuljak és ne pasizzak stb. Mit tegyek? Miért nem akarnak neki esélyt adni?
2014. dec. 31. 14:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ja itt rontják el a szülők, amikor próbálnak beleugatni, a gyerekük párkapcsolatába.

amíg tényleg nem sittessel jársz, jobban tennék nem szólnának bele.

a tetkó szerintem is gáz, főleg 18 évesen.

de ettől még lehet bármilyen ember, a lényeg, hogy szeressétek egymást, értsétek meg egymást, tegyétek szebbé a másik napját, életét.

mondd meg a szüledinek amit itt tanácsoltak. hogy el tudod dönteni, ki jó neked, ne szóljanak bele.

a legnagyobb hülyeség a másik kapcsolatát bírálni. minden kapcsolat más és más. annyi közös bennük, hogy 2 emberen múlik a sikeressége, és rájuk tartozik.

gáz, hogy 17 évesen tűzzel vassal kergetnek, nehogy találkozni merj vele, csak azért meg borostája van meg tetkója.

javaslom, hogyha megbékélnek, olyan öltözetben menjen hozzátok, amiből nem látszik a tetkó.

mást nem tudtok tenni,

gondolom féltenek csak, de ennyiből ne vonjanak le következtetést, inkább ismerjék meg..

2015. jan. 1. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!