Most mit csináljak, hogy ne viselkedjenek így?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan oldjam meg a problémámat, és kezdek egyre idegesebb lenni miatta. 17 éves lány vagyok és a barátom 18 éves. Már egy ideje együtt vagyunk, de titokban mert a szüleim eltiltottak tőle. Mikor meglátták akkor rögtön ordítozni kezdtek velem, mert van tetoválása, és a borostás arca miatt többnek néz ki mint 18. Nem is engedték, hogy bebizonyítsa milyen jó fej, és hogy kedves. Önkénteskedik egy állatotthonban, így ismerkedtünk meg még tavasszal amikor találtunk egy kiscicát a barátnőmmel. Van a házunk mellett egy erdős rész, ilyen magánerdő féle, de van benne egy futópálya ahova minden nap eljárok futni, és olyankor találkoznunk, a baj az hogy valaki meglátott minket, és szólt a szüleimnek, így most már oda sem akarnak elengedni, mert féltenek, mert úgy adta elő az illető "hogy egy gyanús kinézetű, kapucnis férfivel beszélgettem". Nem tudom mit csináljak, nagyon szeretem őt, de ahányszor felhozom a témát, rögtön ordítoznak a szüleim, hogy ne gengszterekkel kezdjek ki, meg hogy még tanuljak és ne pasizzak stb. Mit tegyek? Miért nem akarnak neki esélyt adni?2014. dec. 31. 14:39
1/11 anonim válasza:
Válassz! Vagy tanulsz vagy feleségül mész hozzá? Nem kell bebizonyitania, hogy milyen jo fej és kedves. Elég ha szeretö férjed és gyerekeiteknek szeretö apja lesz.
2/11 anonim válasza:
Mutasd meg nekik ezt a képet és hátha elgondolkoznak rajta:
Persze nem minden esetben igaz a kép mondanivalója, de sokszor bejön...
3/11 anonim válasza:
szerintem is inkább tanulnod kellene mint ilyesmire pazarolni az időt
4/11 A kérdező kommentje:
De épphogy jó hatással van rám a tanulás terén, mert ő okos, és amióta együtt vagyunk a legrosszabb jegyem a 4es lett. Ezt ők is észrevették, de nem hajlandóak elfogadni, hogy nem mindig a külső a fontos.
Az a link jól mutatja, de nem hiszem, hogy meghatná őket. Már mindennel próbálkoztam, megmutattam nekik hol dolgozik, elmondtam, hogy sport és tanulmányi versenyeket is nyer, de semmi.
2014. dec. 31. 15:23
5/11 anonim válasza:
Mi lenne, ha a kedvedért megváltoztatná a külsejét? Nem kötelező a borosta meg a kapucni.
6/11 A kérdező kommentje:
A tetkóját lekaparni nem lehet viszont!
2014. dec. 31. 15:52
7/11 A kérdező kommentje:
Az is baj, hogy a szüleim mindenkit lenéznek akinek nincs annyi pénze mint nekünk, meg hogy elváltak a szülei, és apám mindig azt mondja, hogy azért néz így ki mert nem volt egy férfi aki megnevelte volna, és megmutatta volna neki, hogy mit nem lehet. Szerintük mindenki akinek piercingje, tetkója van, az bűnöző, meg semmirekellő.
2014. dec. 31. 15:54
8/11 anonim válasza:
A szüleid id.óták, már ne is haragudj. Én biztosan leszrnám a véleményüket a továbbiakban.
9/11 A kérdező kommentje:
Jó tudom, hogy nem 100-asak, de akkor is mit tegyek, hogy legalább adjanak neki egy esélyt. Csak azt szeretném ha nem kellene bujkálnunk, meg lopva találkozgatni. Van aki szerint ez marha romantikus, hát szerintem nagyon nem.
2014. dec. 31. 17:24
10/11 anonim válasza:
Beszélj velük, mondd el nekik hogy bízzanak jobban a nevelésük eredményében és abban, hogy majdnem 18 évesen el tudod dönteni, ki érdemes a bizalmadra. Azt is elmondhatod nekik, hogy ha meg akarják őrizni a kölcsönös őszinteséget és bizalmat köztetek akkor legyenek megértőbbek és rugalmasabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!