Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan "tanitsam" meg a...

Hogyan "tanitsam" meg a gyakornokokkal, hogy normálisan viselkedjenek velem?

Figyelt kérdés
Ha minden igaz, akkor most kerülök majd egy munkahelyre ahol ugye én még uj vagyok, viszont vannak ott gyakornokok, és ök kicsit otthonosabban mozognak a munkahelyen, én viszont még csak most tanulom majd be a munkahelyi dolgokat..Van egy lány, aki kicsit nagyszáju, én nem akarok senkinek sem parancsolni, meg elismerem, hogy ök "ügyesebbek", okosabbak,hiszen ök ott vannak gyakorlaton már jo ideje én meg most kerültem oda, de jo lenne, ha nem szolnának be, vagy parancsolgatnának én oda pénzt keresni fogok járni..Remélem érthetö a kérdés, tehát nem akarok egyáltalán fönökösdit átszani, hiszen felettem is vannak, de tudják, hogy mi a határ!?

2014. nov. 10. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is, miből gondolod, hogy problémád lesz majd velük? Miből gondolod, hogy parancsolgatni fognak? Szerintem ne így állj hozzá. Te is most gyakornok leszel ott?

Milyen munka ez pontosan?

2014. nov. 10. 18:31
 2/2 jaydee ***** válasza:
Miért nem tanítottak meg senkit a szülei normálisan kezelni a konfliktusait? Mégis mit nem tudsz azzal megoldani, hogy munka után, félrerángatod (képletesen) elmagyarázod, hogy mi a problémád, megkéred szépen, hogy ne folytassa, ha nem egy született g**i, abbahagyja. Nem kell praktika. Nem kell cselezni. Nem kell tervezgetni.
2014. nov. 11. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!