A vörösneon és a neonhal képes annyira elfogadni egymást, hogy akár rajként viselkedjenek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 13:18
1/5 Platypus válasza:
A kifejlett egyedek között túl nagy a méretkülönbség és a hőmérsékletigényük is eltér.
2/5 anonim válasza:
Nálam véletlenül bekerült a vörös neonok mellé két kék neonhal ( az eladós nem vette gondolom észre, hogy bekerültek a vörös neonos akváriumba kék neonok ) és pont véletlenül kiszedte nekem őket, de teljesen rajt alkotnak a vörös neonokkal meg még zöld neonom is van(neonos asksi :) és a három neonhalfaj egy nagy neon rajt alkot. De lehet, hogy csak nekem van szerencsém, hogy ilyen jól megvannak és egyébként nem alkotnának ilyen szép rajt különböző neonok.
3/5 anonim válasza:
A rajhalak elsősorban saját fajtársaikat keresik. Ha nincsenek (csak pár darabot vettél pl.) akkor más rajhalakkal is összeállnak. Ez ösztönös védekezési forma. A természetben így nagyobb a túlélési eséjük és így a biztonságérzetük is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nwkem 200literes aksim van es van jelenleg 9 neonhalam a méretük elég nagy gondolom a tőbbség nöstény és gondoltam veszwk ugyanennyi vörösneont.... A hőmérséglettel kapcsolatosan ugy gondolom hogy 25-26 C mind a 2nek elfogadhato átlag...
2012. júl. 23. 14:04
5/5 anonim válasza:
Kis idő és akár még dzsukelcsávóként is viselkedhetnek, de vigyázzál velük dikházod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!