Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennek mi értelme? Kapok egy...

Ennek mi értelme? Kapok egy házat Tőlük és utána ellenőrizgetnek? Miért?

Figyelt kérdés

Idén kezdtem az egyetemet Pesten, előtte Sopronban éltem anyukámmal és a férjével. Volt itt egy nagy lakásuk és azt megkaptam, utoljára a beköltözéskor voltak itt. Azóta a lakás kisebb átalakításokon esett át, kicsit olyan "buliház" feelingje lett és mivel nekem nagy volt, beköltözött a legjobb barátnőm is, bár erről tudtak.

Még Karácsonykor mondták, hogy valamikor eljönnek Pestre meglátogatni és én ezt úgy értelmeztem, hogy majd megbeszélünk egy időpontot, elmegyünk vásárolgatni, kávézni, sétálni. De nem, Anya hétfő reggel 10-kor hív, hogy menjek az ajtóhoz, vár egy meglepetés. Kimásztam az ágyból, kinyitottam az ajtót és ott álltak mamával...

Bejöttek, csak még az előző esti "romokat" nem pakoltam el, erre elkezdtek szörnyülködni, hogy mégis mi ez az egész, meg hú és há. Anya rögtön elkezdett pakolni és takarítani, utána veszekedett velem, hogy félévben egyszer jön Pestre, de akkor is takarítania kell.

Aztán abból is baj lett, hogy semmi "normális" kaja nincs, mert nem igazán főzünk. Kitalálta, hogy elmegyünk együtt bevásárolni és majd délután főzünk valamit, akkor mondtam, hogy elég. Jól összevesztünk és azóta nem beszél velem.

2014. dec. 31. 10:23
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
20%

"Megjelentek a "költözz el, dolgozz és tarts el magad" válaszadók is.

Remek."

Miért mit vártál? Ez a gyk. Hemzseg a sok, bölcs 17 évestől, akik aztán tudják a tutit. :)

2014. dec. 31. 13:08
 32/33 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés!

Idén kezdted az egyetemet és nyáron tört be az ablak??? Az egyetem ősszel kezdődik, kivéve azt a néhány általában büfé-ruhatár kategóriába tartozó keresztféléves szakot. Ráadásul pár válaszból süt a provokáció. Ó és megjegyzem az egyetemek 99 százalékában vagy VIZSGAIDŐSZAK van, vagy pedig mindjárt kezdődik. Szóval a szüleidnek tökéletesen igazuk van. Ha vennék a 18-19 éves taknyos gyerekemnek egy lakást, azért, hogy normálisan és nyugodtan tudjon a dolgára, ami a TANULÁS koncentrálni, mérhetetlenül felháborítana ha az a gyerek a lakásból egy bulibarlangot rendezett volna be, ahol ő a partikirálylány... Az egyetem a tévhitekkel ellentétben elsősorban a tanulásról szól... jobb helyeken. Te ezzel szemben dorbézolsz vizsgaidőszakban is. Ráadásul vered a pénzt. Mi sem vagyunk szegények de férfiként képes vagyok fogni azt a rohadt fakanalat és megfőzni magamnak pár egyszerű egyébként elszúrhatatlan kaját.

Szóval, kérdező, ha nem kamu a kérdésed, akkor nézz mélyen magadba, és gondold át az életed, mert előbb-utóbb hatalmasat fogsz taknyolni, ha továbbra is a bulizás marad az életcélod, meg a léha élet.

2014. dec. 31. 17:25
 33/33 anonim ***** válasza:
Elviselnem a tizszereset is ennek a sok "szenvedesnek" ha valaki hozzamvagna egy hazat :)
2015. nov. 24. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!