Ennek mi értelme? Kapok egy házat Tőlük és utána ellenőrizgetnek? Miért?
Idén kezdtem az egyetemet Pesten, előtte Sopronban éltem anyukámmal és a férjével. Volt itt egy nagy lakásuk és azt megkaptam, utoljára a beköltözéskor voltak itt. Azóta a lakás kisebb átalakításokon esett át, kicsit olyan "buliház" feelingje lett és mivel nekem nagy volt, beköltözött a legjobb barátnőm is, bár erről tudtak.
Még Karácsonykor mondták, hogy valamikor eljönnek Pestre meglátogatni és én ezt úgy értelmeztem, hogy majd megbeszélünk egy időpontot, elmegyünk vásárolgatni, kávézni, sétálni. De nem, Anya hétfő reggel 10-kor hív, hogy menjek az ajtóhoz, vár egy meglepetés. Kimásztam az ágyból, kinyitottam az ajtót és ott álltak mamával...
Bejöttek, csak még az előző esti "romokat" nem pakoltam el, erre elkezdtek szörnyülködni, hogy mégis mi ez az egész, meg hú és há. Anya rögtön elkezdett pakolni és takarítani, utána veszekedett velem, hogy félévben egyszer jön Pestre, de akkor is takarítania kell.
Aztán abból is baj lett, hogy semmi "normális" kaja nincs, mert nem igazán főzünk. Kitalálta, hogy elmegyünk együtt bevásárolni és majd délután főzünk valamit, akkor mondtam, hogy elég. Jól összevesztünk és azóta nem beszél velem.
Talán mert a barátok leöntik borral a szőnyeget, kiégetik a kanapét cigivel, és betörhetik az ablakot...
Vagy Te ezt mind kitudod fizetni? Akkor semmi gond!
Kamu lenne?
Melyik volt az előző kérdése?
Az a része érthető, hogy aggódik, hiszen 30 évesen is az ő lánya leszel.
Ültesd le anyukádat és mondd meg neki, hogy próbálja meg elfogadni, hogy te most így érzed jól magad.
Tartottunk már itt pár bulit, sosem történt semmi helyreállíthatatlan. Nem állatkertből szököttek a barátaink. Nyáron tört be az egyik barátunk egy ablakot, de ki is fizette a megcsináltatását.
Szőnyeg nincsen a nappaliban (pont ezért), cigizni pedig senki nem szokott bent, arra ott van az erkély.
atyám kapsz egy lakást csak úgy a semmire, még azt is megengedik hogy odaköltöztesd a barátnődet, gondolom pénzelnek rendesen ("kaját rendelek" :D) és arra nem vagy képes, hogy rendben tartsd...
és még neked áll feljebb :D :D
gáz vagy nagyon, szégyelheted magad de a szüleid a hibásak, amiért engedik/ igy elcsesztek
Az én szüleim is elég toleránsak, de nagyon kiakadnának ha a lakásomban kupi lenne mikor átjönnek.
Szülővel való látogatás meg nem olyan hogy hopp megbeszélünk egy időpontot, könyörgöm, ők nem haverek hogy megbeszéljük mikor és melyik percben jönnek... Az a minimum hogy a ház amit adnak oda akkor menjenek amikor akarnak.
De igen, számomra is kamu szaga van a dolognak... :)
Aki szerint kamu, minek válaszol?:)
Miért ne lehetne megbeszélni, hogy mikor jöjjenek?
Egy kisebb összejövetel után, másnap reggel mégis milyen legyen a lakás?
Hát... Annyiban talán igaza van, h otthonnak kaptad, nem egy bulidisznóólnak, ahol állatmód élj.
Megjegyzem, ez "nőként", albiban, sajátban is gáz.
"egy bulidisznóólnak, ahol állatmód élj"
Nem hinném, hogy heti 2 nagytakarítással disznóólban élnénk. De igen, Te biztosan jobban tudod így, ismeretlenül!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!