Túlságosan elkényezteti a gazdag pasija a lányomat? Vagy csak túlaggódom? Hagyjam rá?
A 18 éves leánykádat megvették kilóra.
Nagyot fog koppanni, ha a pasas majd lecseréli!
De miért fogadja el?
Nekem anyukám már kiskoromban megtanította, h nem illik se elfogadni se kérni ha nincs rá alkalom.
Vissza lehet utasítani, esetleg csak akkor elfogadni, ha van valamilyen alkalom, pl születésnap.
De én biztos nem mennék, ha a barátom mondaná,h na menjünk shoppingolni, válassz valamit.
Semmi tartás nincs a lányodban?
Nekem már van férjem, és mindent felesben fizettünk addig míg össze nem költöztünk. Semmi bajom nem lett tőle.
Ha meg valaki leszegényezne, akkor meg mondanám,h nem kötelező velem járni...
Basszus még meg is szégyenítik/megalázzák és ő ehhez jó pofát vág.
" ruhákat, cipőket, táskákat, legújabb iphone telefont is megvették neki"
Cserében a fiúk kapott karácsonyra egy új nunit...
Tombolnak a rosszindulatú feltételezések... De az nem is baj, az megmutatja a lelket a felszín alatt. :D A baj az, hogy tényként tálalják a hozzászólók.
Én, ha megszerettem valakit, szerettem volna megosztani vele azt, amim van. Remélem, a hozzászólók párjai vidáman vették azt, hogy a hozzászóló ette a kolbászt csokival, ők meg a száraz kenyeret.
En akkor voltam fiatal amikor meg nem voltak okos telefonok stb. Megis termeszetesnek vettem ha a Vaci utcai ekszeresznel vettek nekem nyaklancot, kifizettek a kethetes nyaralasomat Balatonfured legjobb szallodajaban vagy eppen egy randi utan masnap megkaptam ajandekba a jomodu sractol azt a taskat amit elozoleg jobban megneztem egy draga butik kirakataban. Mindig volt francia meg amerikai parfumom es nem en voltam az aki ezeket vasarolta mert nem lett volna mibol. Ez a fiu nem qurvanak hasznalja a kislanyt, egyutt jarnak a szulok nem
ellenzik az ajandekokat. elvezze nyugodtan amit kap, ha szerencseje lesz bekerulhet a csaladba ha nem addig is ellatjak minden joval amire egyebkent nem telne neki.
Anyuka meg ne aggodjon oruljon hogy a szep kislanya ennyit er egy gazdag fiunak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!