Túlságosan elkényezteti a gazdag pasija a lányomat? Vagy csak túlaggódom? Hagyjam rá?
"gazdag pasija" xD
Azért tegyünk különbséget a dolgok között. Nem mindegy, hogy egy érett, sikeres férfiról van szó, aki megteremtette magának a gazdagságot, vagy egy kis nyikhajról, aki pumpolja a gazdag apucit. Nem egy kategória.
oké, hogy csak azért, mert a lány kevésbé tehetős, nem fognak a kedvéért a BAlatonon nyaralni, vagy hogy nem cseréli le a srác az autót, csak hogy ne luxustütün cipelje.
De ruhát, táskát, telefont elfogadni ennyi idősen nem kellene... igenis megveszik.
En jomodu csaladbol szarmazom (mindenunk megvolt) de nekem is volt olyan pasim aki luxus cuccokkal halmozott el, igy 19 evesen mar Dior taskam volt, Aspenben sieltem es sorolhatnam...
Nem a penz miatt jottem vele ossze leven a csaladom tehetos, viszont az en szuleim sem neztek jo szemmel. Apuek mindig nagyon figyeltek arra, h ne kenyeztessenek el es megtanitsanak arra, hogy ertekeljem a dolgokat es ne tevesszen meg a matrialis csillogas.
A lenyege vegulis az volt, hogy apu elmagyarazta a sracnak h o orul, hogy vesz nekem ajandekokat de szeretne ha ennek lennenek hatarai mert nem azert toltott egy 19 evet a nevelesemmel, hogy azt egy pasi fel ev alatt leboritsa.
A srac vegulis megertetette, de mindig rosszul volt attol, hogy nem adhatott, ugyhogy folytatta.Aztan elhagytam, mar nem emlekszem miert, de a szemelyisegem nem valtozott meg, ugyanolyan normalis maradtam mint elotte.
Mostmar 30 vagyok de szerintem nektek is le kene ulni a srac szuleivel beszelni errol, marmint arrol, hogy tulzottan elkenyeztetik a gyereket.
Habar nalatok inkabb az a nagyobb gond, hogy azert halmozzak el. Mert szegyenlik....ez viszont oket minositi, abszolut jellemhiba.Nezd ha a lanyod normalis ertekrenddel rendelkezik akkor majd ezt magatol atlatja.
"Kamu. Egy felnőtt nő, anyuka nem ilyen stílusban ír, hogy pasi, isi :)"
Egyetértek veled abban, hogy szerintem is kamu. De édesanyám mindig is úgy emlegette az iskolát, hogy isi, a mi korosztályunk pedig sulinak hívja. A pasi is egy elég átlagós szóhasználat manapság, de a fiatalok körében egyre inkább elterjedt a csávó kifejezés. Szóval nyugodtan használhatja egy 40-50 körüli nő ezeket a szavakat.
Amúgy ha igaz lenne, azt mondanám, hagyd rá. Ha együtt maradnak jól jár, ha nem, akkor meg a saját kárán tanul. Ennyi. Örülj neki, magától talán soha nem jutott volna el életében a Maldív-szigetekre.
Én a lányodat nem értem. Hogy van pofája idegen emberektől ennyi mindent elfogadni. Mert nem a srácé a pénz, a szüleié.
Én sem élek rosszul, jó fizetésem van, de még egy vacsorát is csak néha-néha fogadok el a barátomtól. Nemhogy a szüleitől... Kérdező, valamit elrontottál a nevelésben, ha neki ez így tök oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!