Szerintetek rossz szülő vagyok ha nem engedem a gyerekemnek a tűzijátékot? Káros a környezetre, veszélyes, és drága!
Puskapor=környezetre káros, a tüdőről nem beszélve!
Drága=pár villanásért és durranásért hihetetlen árakat kérnek el!
Veszélyes=kilőheti a szemét, leszakíthatja az ujját, bármikor felrobbanhat akár utólag is!
Nézzetek utána hány videó van, amiben hiába álltak messze a tűzijátékoktól, menekülni kellett, mert eldőlt a rakéta, elfújta a szél, vagy valami besült!
Majd ha meghaltam és nem leszek ott, akkor robbantja le a kezét amikor akarja!
De addig nem!
Igazságtalan vagyok?
Na nekem ez szúrja a legjobban a szemem, idézlek:
"Majd ha meghaltam és nem leszek ott, akkor robbantja le a kezét amikor akarja!"
Érdekes felfogásod van. Én akár élek, akár már nem, a gyerekemnek a legjobbat akarom, soha nem akarom, hogy baj érje. Akkor sem, ha én már nem látom!
Megakadályozni nem tudod.
Amit tehetsz, hogy leülsz vele, átbeszélitek a biztonsági szempontokat stb. Akár a videókat is megnézetheted vele tanulságul. Persze ehhez kell egy normális viszony, és az, hogy hajlandó legyen leülni veled.
Balesetek persze mindig történhetnek, de inkább csinálja ésszel, megfontoltan (a barátaira is vigyázva), mint titokban, figyelmetlenül brahiból.
Túl bizony. Ott is a gyerek volt a hlye, meg lett neki mondva, hogy NE UGORJ FEJEST, stb. Szülő mégis mit tehet?
Te sem tudsz tenni semmit, 18 éves korától azt csinál, amit akar, de szerintem 16-17 évesen is fognak lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!