Szerintetek rossz szülő vagyok ha nem engedem a gyerekemnek a tűzijátékot? Káros a környezetre, veszélyes, és drága!
Puskapor=környezetre káros, a tüdőről nem beszélve!
Drága=pár villanásért és durranásért hihetetlen árakat kérnek el!
Veszélyes=kilőheti a szemét, leszakíthatja az ujját, bármikor felrobbanhat akár utólag is!
Nézzetek utána hány videó van, amiben hiába álltak messze a tűzijátékoktól, menekülni kellett, mert eldőlt a rakéta, elfújta a szél, vagy valami besült!
Majd ha meghaltam és nem leszek ott, akkor robbantja le a kezét amikor akarja!
De addig nem!
Igazságtalan vagyok?
Hány éves?
Kicsit túl aggódod szerintem...
Én sem rajongok értük, de azért nem tiltom.
"Sok rendezvényen oktatott hivatásos(!) pirotechnikusok vannak, mégis katasztrófa történt!"
Ez pontosan hol is történt?
És szerinted a 16 éves fiad egész szilveszterkor ott lesz melletted, hogy azt figyelhessed, nem tűzijátékozik-e merő véletlenségből? És 20 évesen is a szoknyád mellett fog ülni hasonló megfontolásból?
Kifejtheted a véleményedet a dologról, aggódhatsz érte, sőt, akár meg is tilthatod még 40 éves korában is, de attól még ha akar, tűzijátékozni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!