Vélemenyetek az Audiról?
Első vagyok.
Igazából az alkatrész beszerzéséről, és az árára gondoltam, nyilván evidens melyiknél milyen az arány. :D
Nem volt még RS7-em, de ha rendesen karban van tartva akkor biztos sokáig elmegy.
A leginkább én is az Audi rozsdaállóságát emelném ki. Tartósabb még a Volvóknál is, pedig rozsdás S60-at se nagyon láttam még a legrégebbiek között sem. A legtöbb 2000 után gyártott autó már galvanizált karosszériás, de azokon 11 éves koruk után megjelenik a rozsda.
Lehet nyújtani garázsban tárolással, télen a sós latyakba nem használva. A sós latyak a legnagyobb ellensége a karosszériának. Az alvézvédőszereknél nem hiába adják meg, hogy hány óra hosszát képesek tartani magukat a sós vízben való áztatás közben. Az Audik védelme mintha nagyon jól bírná a sós közeget is.
Nincs bajom a BMW-vel és a Mercedessel sem, de az igaz, hogy ők nem kapkodták el, hogy jó védelmet csináljanak. Csak ezért választanám én is az Audit, ha amúgy két hasonló állapotú, korú, árú autót ajánlanának megvételre.
Én is Audi fan vagyok, pedig eleinte BMW-im, majd Mercim is volt, de most Audim van, eddig a legjobb.
A régi Audi A4-esek már bizonyitottak, én inkább az újakhoz szólnék hozzá: tény hogy vannak kisebb-nagyobb gondok az elektronikával például, de minden autónál, a Mercinél is előfordulnak ilyenek. Mechanikailag is jók, nemrég láttam egy 2010-es A6-ost, 420 ezer kilóméterrel, majdnem olyan mint új korában, csak turbócsere volt nála.
8-as vagyok
9-es, igazad van, nekem is pont 250 ezerbe került a turbós történet, csakhogy egy 2007-es 3.0 TDI A6-ról van szó, 240 lóerővel, ekkora erőt bizony meg kell fizetni, és a többi márka is csinál ilyeneket. De volt 1.9 TDI-m nekem is ezelőtt, azt bármelyik átlagember fenn birja tartani, hacsak nem valami 600 ezer kilóméteres példányt fogsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!