Rossz szülő vagyok, ha hagyom a gyerekemnek az Éjjel-nappal Budapestet, Édes Életet, és Való világot nézni?
Szerintem ezek elbutítják, és agresszívvé teszik a társadalmat, csak a verekedés, a kiabálás, és a szexualitás megy benne!
De minden osztálytársa, haverja ezt nézi! Hogy tilthatnám el tőle?
Még a végén meggyűlöl!
"Wuhahhaha.. 13-as, na ne röhögtess már! Szerinted van olyan ember, akit elkerül ezeknek a műsoroknak minden reklámja, bemutatója, celebhíre, vagy akár egy odakapcsolás reklámszünetben?"
Nem az vagyok, akitől kérdezed, de én más csatornákat nézek (Viasat3, HBO, Comedy Central stb.), ezért én még a reklámot sem láttam soha.
Egyébként szerintem is a lényeg, hogy beszélgess a gyerekkel ezekről.
"Nem az vagyok, akitől kérdezed, de én más csatornákat nézek (Viasat3, HBO, Comedy Central stb.), ezért én még a reklámot sem láttam soha."
Nekem pedig 15 éve nincs tévém, mégis pontosan tudom, kik-mikor-hol mit csinálnak ezekben a műsorokban. Elég bármelyik hírgyűjtő oldal főcímein végigsiklani hozzá, vagy látni az újságok címoldalát az újságárusnál, vagy hallani a buszon a beszélgetőket.. Ha az ember nem búra alatt él, nem tudja elkerülni a szemetet.
Nem vagy rossz szülő attól hogy hagyod neki, de szerintem már régen elrontottál valamit ha az érdeklődése ilyen irányba mutat.
Nem lehetne valami mással lekötni? Nézzetek inkább együtt színvonalas filmeket abban az időben, amikor a tv ilyen baromságokat ad. De még jobb ha helyette csináltok valamit: mozduljatok ki, vagy társasozzatok, süssetek, bármit csak ne butítsa magát.
Igen ezektől teljesen elpusztulnak az agysejtek egyedül mindenesetre ne hagyd, el kell neki magyarázni gondolom ezt azt normális fejlődés érdekében...
Szólj rá Inkább tanuljon és okosodjon felnőtt korodban majd megfogod köszöni, hogy nem engedtél elbutulni... Van gyerekzár pl a tévén? Csak vicceltem. Inkább társasozzatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!