Rossz szülő vagyok, ha hagyom a gyerekemnek az Éjjel-nappal Budapestet, Édes Életet, és Való világot nézni?
Szerintem ezek elbutítják, és agresszívvé teszik a társadalmat, csak a verekedés, a kiabálás, és a szexualitás megy benne!
De minden osztálytársa, haverja ezt nézi! Hogy tilthatnám el tőle?
Még a végén meggyűlöl!
Szerintem nem a jó szülőség fokmérője a dolog.
- ha egyébként normálisan/normálisnak van nevelve a gyerek és tudja, mik az értékek, akkor nem szabadna, hogy 1-1 ilyen műsor nézése elrontsa az erkölcsi érzékét (?).
Amúgy, vicces ez a képmutatás. Soha, senki nem nézi ezeket a műsorokat, mégis 1- másfél milliós nézettségük van esténként. :D
Szerintem nincs ezekkel semmi baj, ha a helyükön vannak kezelve.
25 éves diplomás nőként, egy nehéz, munkával töltött nap után ( főleg, ha aznap volt ~200 butuska ügyfelem) jó magam mögött hagyni az irodai stresszt stb-t. - na ilyenkor kikapcsol az agyam és zombimód becsúszik 1-1 Éjjel-nappal Budapest.
Ez van :) Nem tartom magam butábbnak vagy kevesebbnek emiatt a heti 1-2-3 óra miatt.
Szerintem az ilyen szenny műsorokat tiltsd, amennyire csak lehet, az elmúlt pár évben lévő tinédzser korosztályokat már a minősíthetetlen kategóriába sorolnám, eszméletlen, hogy miket meg nem engednek maguknak, és szerintem ennek egyik oka ez.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!