Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz szülő vagyok, ha hagyom...

Rossz szülő vagyok, ha hagyom a gyerekemnek az Éjjel-nappal Budapestet, Édes Életet, és Való világot nézni?

Figyelt kérdés

Szerintem ezek elbutítják, és agresszívvé teszik a társadalmat, csak a verekedés, a kiabálás, és a szexualitás megy benne!

De minden osztálytársa, haverja ezt nézi! Hogy tilthatnám el tőle?

Még a végén meggyűlöl!

2014. dec. 23. 12:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
Nem baj, ha nézi. Csak tudja, hogy mi benne a jó, és mi nem. Az, hogy eltiltom, nem megoldás. Meg kell tanulnia átlátni a dolgokon. Lányom 13. Kezdődőtt a Való Világ. Megnéztük az első részt, és ő mondta, hogy ez gagyi. Nem is akart belőle több részt nézni. Ha tiltom, akkor még mindig ezen rugózna. Ha itt senki sem nézi az Éjjel Nappal Bp-et, akkor elmomdom, annyira nem vészes. Én a lányommal szoktam nézni,azaz megy a háttérben, és ha olyan van, megbeszéljük.Azért vannak benne tanulságos esetek. Pl terhesség tizenévesen, lopás, így ő is látja tőlem független forrásból, hogy talán anyunak tényleg igaza van :-) Nem az a megoldás, hogy nem engeded, hanem az,hogy elmagyarázod.
2014. dec. 23. 12:54
 12/29 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem az ok okozat fordítva van... Aki egy picit értelmesebb az nem kezdi el nézni. De tiltani meg felesleges, nem is igazán lehet. Ha a műsorhoz megadott korhatárnál idősebb, akkor engedd nézni szerintem.
2014. dec. 23. 12:59
 13/29 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem meg aki picit is értelmes, az nem mond olyanról véleményt, amit nemlát/tapasztal...
2014. dec. 23. 13:06
 14/29 anonim ***** válasza:
54%
Nem ismerem annyira ezeket a műsorokat, de nem az tesz rossz szülővé, ha megengeded. Emlékszem rá, általános iskolás koromban mindig nagyon korán kellett aludnom menni, (nem értem miért, mert leghamarabb 2 órával később tudtam elaludni) és annyira rossz érzés volt, hogy nem tudtam bekapcsolódni a beszélgetésbe a többiekkel, mert soha semmit sem nézhettem meg. A helyedben keresnék valami külföldi sorozatot, rengeteg fiatalokhoz/fiatalokról szóló van, nézhetné akár angolul, magyar/angol felirattal - hátha jobban megtetszik neki, mint valamelyik ezek közül. Szerintem ezek sokkal "menőbbek" és még idegen nyelvet is tanulna közben. Sok ismerősöm így tanult meg egy nyelvet. Persz csak egy ötlet volt :)
2014. dec. 23. 13:16
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Wuhahhaha.. 13-as, na ne röhögtess már! Szerinted van olyan ember, akit elkerül ezeknek a műsoroknak minden reklámja, bemutatója, celebhíre, vagy akár egy odakapcsolás reklámszünetben? Szenny az egész, és ezt pár percből/sorból is le lehet szűrni. Neked talán más a véleményed? Te ezen szocializálódtál, és Alekosz a titkos ideálod? Valakik fenntartják a műsor nézettségét, ez tény..
2014. dec. 23. 13:20
 16/29 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a gyerek? Egyébként mi is néztük/nézzük őket (nem mindet, mert azért napi 4-5 óra tv-zés nem fér bele az időmbe), mégsem vagyok buta és agresszív. Nem szeretnék úgy élni, ahogy ők. Tindédzserként sem azért néztem a Big Brothert, mert hú de szeretnék egyszer egy kamerák előtt szexelni egy vadidegennel, hanem mert nézte más is, újdonság volt stb. Emellett olvastam, tanultam, és értelmes felnőtt ember lett belőlem, akinek férje van, nem szexelt minden héten mással, és nem verem a kisfiunkat sem. Lehet ezeket a szennyeket úgy is nézni, hogy ne mérgezze meg az embert. Tiltani úgysem tudod, talál rá módot, hogy megnézze (pl.: neten rengeteg minden visszanézhető).
2014. dec. 23. 14:24
 17/29 anonim ***** válasza:
legalább lát prostituáltakat is:-)
2014. dec. 23. 15:41
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Azért vagy rossz szülő, mert úgy nevelted, hogy ez érdekli. Ha átadtál volna neki valami kultúrát nem ez a szemét kéne neki.
2014. dec. 23. 19:39
 19/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a jó szülőség fokmérője a dolog.

- ha egyébként normálisan/normálisnak van nevelve a gyerek és tudja, mik az értékek, akkor nem szabadna, hogy 1-1 ilyen műsor nézése elrontsa az erkölcsi érzékét (?).

Amúgy, vicces ez a képmutatás. Soha, senki nem nézi ezeket a műsorokat, mégis 1- másfél milliós nézettségük van esténként. :D

Szerintem nincs ezekkel semmi baj, ha a helyükön vannak kezelve.

25 éves diplomás nőként, egy nehéz, munkával töltött nap után ( főleg, ha aznap volt ~200 butuska ügyfelem) jó magam mögött hagyni az irodai stresszt stb-t. - na ilyenkor kikapcsol az agyam és zombimód becsúszik 1-1 Éjjel-nappal Budapest.

Ez van :) Nem tartom magam butábbnak vagy kevesebbnek emiatt a heti 1-2-3 óra miatt.

2014. dec. 23. 22:31
 20/29 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen szenny műsorokat tiltsd, amennyire csak lehet, az elmúlt pár évben lévő tinédzser korosztályokat már a minősíthetetlen kategóriába sorolnám, eszméletlen, hogy miket meg nem engednek maguknak, és szerintem ennek egyik oka ez.

22/L

2014. dec. 24. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!