Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan szoktassam erről le az...

Hogyan szoktassam erről le az anyámat?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon idegesítő szokása. Akárhányszor leküld a boltba (én intézem a bevásárlást), mindig csak 1-2 dologért, majd újra, napi akár 2-3 alkalommal is. Folyton siettet hogy menjek már, de sosem ír össze rendes listát, és mindig elfelejtődnek a dolgok. Ez nagyon idegesítő, mert 1 bevásárlással be lehetne több napra is vásárolni, ő meg inkább gondol pár dologra, leküld ezzel boltba, majd észreveszi, hogy hopp, ezt is meg azt is elfelejtette. Nem értem a logikáját.

19/F

2014. dec. 17. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Mondd, hogy naponta egyszer mész boltba, és tartsd is be.
2014. dec. 17. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Te is körülnézhetnél a konyhában, hogy mire van szükség.
2014. dec. 17. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Ha elküld a boltba, akkor mondd, hogy: "Hozok egy cetlit, és inkább felírom, mert el fogom felejteni, ezen az 5 percen már úgysem múlik semmi. Anyu, egyébként tejföl van itthon? És holnapra kenyér? A hétvégi húshoz alapöntet?"
2014. dec. 17. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Elsőnek van igaza, írjon listát, ha valami lemarad, akkor azt majd csak holnap hozol.
2014. dec. 17. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Az enyém is ezt csinálta. Abbahagyta, amikor elköltöztem. Azóta meg ezen (is) csak mosolygunk, nevetünk, és találgatjuk, én is ilyen szétszórt leszek-e anyaként. :)
2014. dec. 19. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!