Hogy szoktassam le ezekről az anyámat?
Vannak olyan dolgai édesanyámnak, amikről nem tud/nem akar leszokni, hiába kérem. Ha felhozom, én leszek a bűnbak, aki csak a rosszat látja és semmi nem jó, amit ő csinál.
Az egyik ilyen példa az, hogy bejön, amikor fürdök. Bejön (általában kopogás nélkül), leül a kádhoz, és beszélgetni akar. Tudja, hogy engem ez zavar, és akkor még ő van megsértődve, hogy én milyen mogorva vagyok. Sajnos nem tudom a fürdőt kulcsra zárni.
A másik ehhez képest apróság, de engem zavar. Akármit mondok, csinálok, nem tudom leszoktatni arról, hogy az én poharamból igyon. Ha szomjas, bejön a szobámba, beleiszik a poharamba, kimegy. Ha együtt eszünk, és az ő poharába már nincs, akkor is enyémet veszi el. Egyszerűen nem tudom, hogy ez mire jó. Annyiszor szóvá tettem már, de mintha a falnak beszélnék.
Tudtok valamit tanácsolni? 19/L
Torlaszold el egy székkel a fürdőszoba ajtaját!
Dugd el a poharadat, vagy mosd el azonnal!
A fürdöszoba ajtajára pár pern alatt szerelhetsz egy tolózárat (kb 6 csavart kell becsavarni az ajtóba meg a félfába összesen), attól kezdve zárható.
A poharadba meg tölts valami olyasmit, ami nem izlik neki (pl ecetes vizet, erösen sós teát, stb), ami rosszul esik neki, de nem lesz töle baja.
nem hiszem h olyan rosz ha beszélgetni akar veled. vagy megakarja szokatni veled h osszátok meg 1mással a piátokat. 7éves mostoha hugom a saját tányérjábol ad húst az anyjának ha neki elfogyott.
szerintem egyszerüen nem szereted eléggé az anyádat. igazábol én se jöttem ki soha muterral. ezt elIdegenedésnek nevezik.
Én szerintem felfogja anyud h ezek téged zavarnak, és azt is h haragszol rá. De bevállalja mert vissza akarja húzni a magányérzeted vagy ilyesmi, mert az szarabb.
Legalább is ez lenne a pozitív. Viszont ha tényleg simán tojik a dolgokra, ak mond neki h miny végzel a fürdéssel és ak dumálgattok.
Egyébként a szülők a hinásak az elIdegenedésekért. Nekem is mindig megcsinált mindent és hagyott magamra a számítógépemmel évekig. Fater meg mégjobban xart rám. Ugyhogy ezeket a problémáimat is oldhatom meg magam...
23/F ...:(
omg, nem kell csapdát csinálnia a saját anyjának.
Rosszabb ne legyen a kapcsolatuk. A szülő hiába kezdeményez ha a gyereknek nem szimpi és makacs.
(Én is makacs és válogatós vagyok)
Vagy a gyerek kezdeményez, vagy csak úgy tesz h ne legyen rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!