Rosszul eszik és csak ringatva alszik el este, hogy szoktassam le ezekről?
oohh kis fiatalka. Vannak ilyen hónapok amikor az nem fog sokat enni éppen hogy csak. pár nap s elmúlik(ha csak nem beteg piros torok miatt is szoktak keveset enni)
Lánykámat sokáig kellett ringatni de egyik napról a másikra szokott le.
Tápis? Cicis? Hozzátáplálást elkezdted?
4 hósan még ne hagyd egy kicsit sem sírni.
miért eszik rosszul? 4 hósan 7 kiló igen sok söt kicsit még az átlag felett is van, vagy is nincs aggódni valód, nem alultáplált.
Gondolom azért eszik kevesebbet, mert elég nagy a súlya és a gyerekek érzik mikor kell vissza venni.
Minden baba szereti a ringatást, anya lettél hát ringass.
Egy baba 6-7 korától képes egyedül elaludni, de ez is változó. lányom kb 9 hósan egyszerüen lekérdszkedett az ágyába és onnantól egyedül alszik. addig én is ringattam, majd már ö nem akarta.
sok könyvet elolvastam az altatásról, de mindenhol azt írják a gyermek minimum korhatára 6 hós hogy bármit is tegyünk az egyedül elalváshoz. addig képtelenek rá. és ezért van anyjuk és apjuk aki elaltatja öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!