11 hónapos kisfiam hogy szoktassam le arról, hogy ne legyen durva? Sokszor csak úgy belecsíp az arcomba, karmol stb. hajat húz. Ez normális viselkedés vagy vmit ki akar fejezni?
nekünk is ilyen kis vadoc volt egy hónap kelett ahhoz hogy megtanuljon simizni.
Amikor meg elkezd kaparni ellököm a kezem s mondom fáj nem szabad csak simi
Akkor jó:) Amúgy szeretget, meg puszil, de azért ijesztő,ahogy néha mintha direkt bántana...persze tudom,hogy ő még nem tudja mit okoz ezekkel, csak szeretném megtanítani minél hamarabb,hogy mi az, hogy fáj, nem szabad...
Köszi!!!
11 hónaposan nem is fogod még megtanítani neki a finom mozgásokat, érintéseket. :)
Az én egyéves pici lányom is "durvul". Harap - naná! erősen fogzik, mindent harap, rág, ha kéznél van, apa lábujját, vagy engem. :) Persze, rászólok, mondom, hogy fáj és sírok. :P Rugdal, csíp, karmol, hajat húz, mert még nem tudja finomabban. Hamarosan megtanulják. Na majd akkor/azután már direkt csinálják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!