Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni egy anyával...

Mit lehet tenni egy anyával aki így viselkedik a gyerekével?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok. Egész kis korom óta csak kritizált semmi sem volt jó és megalázott.

Anyagilag mindent megkaptam de a szeretetet soha. Mindig arra vágytam h külön lakhassak minél hamarabb. 4 éve nem lakom otthon a párommal lakok és kismama vagyok.

Anyám soha nem érdeklődik h mi volt egy vizsgálaton v tudjuk e már esetleg h lány v fiú lesz-e.

Nekem ez nagyon fáj.

Szerencsére ritkán találkozunk akkor is talál vmit amivel belém lehet kötni. Ma éppen az h az államon kijött pár pötty de nem pattanás. H miért nem alapozom le őt zavarná ha így nézne ki. Hozzáteszem alig látszik.

Mondtam neki engem meg az zavarna ha olyan lennék mint ő.

Tőle csak azt tanultam meg h ne bánjak majd a saját gyerekemmel. Egész életemen át végig kísér majd az a sok fájdalom amit okozott.

Van egy hugom és ő a mindene.

Ezt már megszoktam. De h semmit nem kérdez felölem...

Persze ha neki kell vmi ugorjak mert az milyen jól esik.

Engem meg csak kritizál. Egyszer meg nem kérdezné h vagyok.

Szerintetek mit lehet tenni egy ilyen anyával? Szívem szerint felé se néznék a sok fájdalom és a nemtörődömsége miatt.

2014. dec. 16. 11:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
29%

Szuperul le lettem pontozva, mint a 18-as. Pedig mind a ketten ugyanazt írjuk: van szeretet a kérdező felé, csak másmilyen, mint amit ő elvárna.

Az pedig már csak az én rosszindulatom, hogy azt gondolom, a kérdező ugyanolyan, mint az én testvérem volt: megkapott mindent, aztán bevágta a durcát, szó nélkül eltünt. Azóta sem hallottunk felőle. Ezért nem kell mindent a gyerekek popója alá tenni. Mert nem értékelik.

2014. dec. 16. 15:57
 22/22 Kései Sirató ***** válasza:

Utolsó, talán te nem érted jól a kérdést..

Az nagy baj, ha valaki képtelen szeretetet adni és ezt a hiányosságát azzal kompenzálja, hogy pénzt, vagy tárgyakat ad.

2014. dec. 17. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!