Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális, hogy anya sokszor...

Ez normális, hogy anya sokszor így viselkedik?

Figyelt kérdés

Az én anyum szerintem teljesen más mint a többi.

Sokszor amikor olyanja van akkor képes ordibálni velem, ezt úgy, hogy a szomszédok is hallják. (társasházban lakunk).

Anyuval ketten lakunk. Testvérem nincs apum meg mondhatnánk úgy is, hogy le****

Anya csak néhány percig tud olyan normális, kedves szülő lenni, utána mindig valamiért leszid.

14 éves vagyok, a baráti köreimben lévők többsége este elmegy pizzázni, esetleg beülnek egy kávézóba. Valamelyiknek már fiúja is van. Én meg nem mehetek sehova. Mondjuk ezzel semmi bajom nincs, nem vagyok az a bulizós fajta. De annyira rossz mikor elhívnak valahova estefelé és én nem mehetek.

Ez miatt több is a fiúbarátom, mert a lányok már megunták, hogy velem csak a suliban lehet találkozni vagy egy-egy vásárlás alkalmával de semmi több. Aztán volt egyszer, hogy az egyik barátom hazakísért táncóra után, mert sötét volt. Utána anya ezért is elkezdett kiabálni, hogy mi az, hogy én este "pasikkal járkálok"? Meg olyanokat is mond néha , hogy már lassan olyan vagyok mint egy "qrva".

Nem vagyok annyira rossz tanuló de jó se. Anya azt se várja el, hogy stréber legyek. Naponta 2 órát tanulok és azt is a fejemhez vágja, hogy "soha nem tanulok".

Miért ilyen? Mindenkinek olyan jó fej az anyukája csak nekem ilyen.

Mit lehetne ilyenkor tenni?

2014. okt. 13. 20:19
 1/8 anonim válasza:

Azt nem ertem hogy ok nelkul miert kiabal, talan valami nincs rendben vele es csak rajtad tudja levezetni.

Jovo honapban leszek 16 es este engem se engednek el, ha megis anya ertem jon es jol beegek, azt mondta befejezi ha eleg erettnek lat.

A legtobb gyerek amugy megkapja a szuleitol hogy sose tanul szoval ezen felesleges ragodni.

Szerintem beszeld meg vele, hogy ne kiabaljon ok nelkul mett rosszul esik es hogy neha igazan elengedhetne a barataiddal, csak mondd meg neki hogy hova mesz es kivek akkor talan megenyhul. :)

2014. okt. 13. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
14 évesen otthon a helyed, pláne este.
2014. okt. 13. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Néha elmehetsz császkálni, de inkább hétvégén vagy mikor teljesen megtanultál mindent. Én is csak akkor mehettem el héköznap, mikor már megtanultam az anyagot, kész volt a házi és még nem sötétedett.

Beszéld meg vele, hogy most eddig maradnál, maradhatsz-e vagy pedig ő mondja meg, hogy mikorra legyél otthon. És addigra legyél is otthon, ne úgy kelljen kerestetni este 11-kor. Vagy jöjjenek el hozzád a barátnők, akkor látja, hogy minden oké.

Próbálj meg jobb jegyeket hazahozni, hogy bízzon benned, azért 8.-ban még nem olyan nehéz ez.

2014. okt. 13. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de az én gyerekeim 15, 16 évesek, de hétköben nem járnak el este pizzázni, meg sehova. Hétvégén is inkább nappal galiznak a barátaikkal.
2014. okt. 13. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
A molnár is normális
2014. okt. 13. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
14 évesen este semmi keresnivalód szórakozóhelyeken. Keress normális barátokat, akikkel napközben is lehet találkozni. Az életed történéseit nem az estéket kellene kihegyezni!
2014. okt. 13. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
32%

Hahó! Pizzázni mentek, nem leinni magukat!

Szerintem állj ki magadért. Itt az ideje egy kis lázadásnak. Lehet, még jobban meg fog romlani a kapcsolatotok, de szerintem ez már így is rossz. Nem normális, hogy ordibál veled semmiségekért, normális családokban nem így megy. Szerintem az lehet a baja, hogy egyedül van és nem talál pasit, de ez csak egy tipp. Itt az ideje, hogy kiállj magadért és elmenj a barátaiddal, mielőtt teljesen elkezd uralkodni rajtad. Ezt nem hagyhatod. Ha hagyod, akkor lehet, még 18 évesen se mehetsz majd el sehová. Nem is egy ilyen kérdést olvastam már itt.

2014. okt. 13. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Hahó, egy 8 -os gyerek este ne pizzázzon. Ráér még ha közép iskolás lesz!
2014. okt. 13. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!