Miért viselkedik így velem anyám?
Mindenbe beleszól, irányítani akar.
Mostanabában az a baja hogy a párommal hétvégente együtt alszom. Mimdig azt mondja hogy este mebnjek haza. Most is eljöttem páromékhoz, és hozzám vágta hogy majd ő megmondja hova megyek, ne menjek sehova, de én akkor is jöttem, nem hagyom magam. Aztán mondta hogy este menjek is hazafelé. Nem fogok menni. Mindez már úgy történt hogy a városban voltunk és ott sírtam aztán ott hagyott zokogni és hátat fordított.
Szeretnénk is majd összeköltözni párommal, ezt sem tudja elfogadni. A párom ma el akart jegyezni és zokogásomban ill. zavarodottságomban mondhatni nemet mondtam. Sikerült megbántanom. Ès azon agyalok hogy este hazamenjek-e vagy maradjak páromnál. Nem akarok hagyni anya szavának,nem iráyithat. Szerintetek?
Menjek haza ma este vagy ne?
22/L
És ma este? Menjek vagy maradjak?
Egyebkent nem akarok haza menni mert azzal csak ő lesz fölényben. Nem robot vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!