Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Viszonyom van egy tanárommal....

Viszonyom van egy tanárommal. Mi lesz, ha kiderül itthon?

Figyelt kérdés

Az előzmény kicsit bonyolult, de a hétvégén úgy döntöttünk, hogy tiszta lappal kezdünk és megpróbáljuk együtt újból, titokban.

Viszont én picit tartok attól, hogy mi lesz, ha esetleg kiderülne a dolog itthon. Mert pl. most is, mikor hazajöttem anya kérdezte, hogy mi volt a suliba, meg hol voltam és ezek tök alapkérdések, de mégis kb. bepánikoltam.

Ezért arra gondoltam, hogy esetleg csak anyának elmondom, hogy ne legyek ennyire paranoiás. De nem akarok úgy tűnni, mint aki mindent kibeszél és tartok picit még anya reakciójától is.

Tudom, hogy ez annyira nem ritka dolog, de nekem ez az első kapcsolatom és totál kezdő vagyok (igen, 17 évesen még nem volt senkim).

2014. dec. 15. 16:49
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
77%
Majd feleségül vesz?A tanár bácsi most felvállalna téged?
2014. dec. 15. 17:47
 32/47 anonim ***** válasza:
"a neve szexual intimidacio" - ez még azért még mindig Magyarország...
2014. dec. 15. 17:49
 33/47 anonim ***** válasza:
12%

#30, "Nos az én anyukám odament a 28 éves barátomhoz és mindenki előtt leordította a fejét, hogy feljelenti a rendőrségen stb."

azért nem ver mindenkit a sors ilyen anyukával, ez szerencsére a kisebbség.. (egyébként szerencsére jelentheti....napestig:)...

Legalább kiálltatok egymásért, és leállítottátok anyukát?

2014. dec. 15. 17:54
 34/47 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ezek diak-tanar kapcsolatok szanalmasak.

Mondom ezt ugy, hogy 1 eve meg en is kozepiskolas voltam, es halalosan szerelmes az egyik tanaromba.

Csapta is nekem a szelet, meg tobb diak lanynak egyszerre(erre kesobb jottem ra). Aztan amikor megtudtam , hogy a "draga tanar urat" azert rugtak ki az elozo munkahelyerol, mert osszejott az egyik diakjaval, mellette meg par csajt is szeditett , megfektetett 40 eves letere(amugy nagyon jol tartotta magat) megundorodtam tole. Utana mar nem hatodtak az edes szavak, meg a szamara jopofa testkozeli elmenyek(fogdosas, simogatas, apro erintesek). Zavarta is ot, egy idoben, hogy mar nem rajongtam erte.

Azota is csak aldani tudom az eget, hogy megvilagosodtam!

Szoval, szerintem gusztustalan. Ha diaknak nincs esze, legalabb a tanarnak legyen. Az ilyeneket amugy tuti megfosztanam a tanari hivatastol, nem szabadna tanitaniuk!

Te is jobban jarsz , ha felmered a helyzetet, nehogy ronda dolgok deruljenek ki a hos szerelmedrol, miutan mar megutotted a bokad.

2014. dec. 15. 18:08
 35/47 anonim ***** válasza:
Testi kozeledes*
2014. dec. 15. 18:17
 36/47 anonim ***** válasza:
56%

#29: Ne röhögtess már, hogy a főnök/beosztott kapcsolatot a Btk. tiltja :D

Te hol élsz?

Feljelenteni értelmetlen a tanár urat, mert nem követett el bűncselekményt, viszont a suliból kirúghatják.

2014. dec. 15. 18:39
 37/47 anonim válasza:
84%
Értelmetlen amit csinálsz, idővel rájössz erre, és nem kell ilyen kérdéseken törnöd a fejed. Bánni fogod azt az időt, energiát amit ezzel töltöttél.
2014. dec. 15. 18:40
 38/47 anonim ***** válasza:
7%
Nem kell mindig a tanárt hibáztatni, be kell vallani a diákok is szeretnek jobb jegyet kapni.
2014. dec. 15. 18:54
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Iskolája válogatja amúgy, hogy lesz e balhé, vagy sem. Bár lehet, sőt biztos, hogy én jártam sz@r gimibe. Az iskolában 1001 balhé volt (biztos most is van valami, vagy ha nincs, lesz), ami vagy 'fű alatt' (vagy hogy is mondják) ment, megy, vagy 'mindenki tud / tudott róla'. Na az egyik ilyen: pár évvel ezelőtt kirúgtak egy tanárt (ffi), mert hasonló ügye volt, mint, amit te is írtál (összejött egy tanítványával, meg a csajokat dugdosta, nem nem eldugta, hanem...).

Viszont, amikor 8.-os voltam, új tanárt földrajztanárt vett fel az iskola akkoriban. Frissen végzett férfi volt, 23-24-25 lehetett, amikor odakerült, 10 év ha van köztünk. Érdekes módon vele az első perctől jól kijöttem, iwiw-en tartottuk a kapcsolatot (még az iwiw-es időszak volt), ráírtam, ha valami nem volt a tananyaggal kapcsolatban érthető, stb. Volt, hogy iskolán kívül is találkoztunk, hol ő kísért haza, hol én. Mai napig tartjuk a kapcsolatot :)

2014. dec. 15. 19:37
 40/47 anonim ***** válasza:
34%

A korosztályodban nincsenek helyes fiúk, akiket nem kell titkolnod?

Tényleg így képzeled az első kapcsolatodat? Titkolózni, bujkálni, még egy moziba se mehettek együtt, se bulizni, a szüleidnek sem tudod elmondani, bemutatni.

Akár botrány lesz belőle a suliban, akár nem, téged jól leírnak ribinek, akit a tanács bácsi dönget.

Annak idején nálunk jó nagy botrány volt belőle, egyedül annak köszönhette a tanárbácsi, hogy nem rúgták ki azonnal, mert érettségizős osztálya volt. A csajszinál megjelent a nagybácsija, majd közölte vele, ha szakít, fizeti a teljes négy év egyetemét, albérletét, ha nem, minden szülői és egyéb támogatást megvonnak tőle. Viharos gyorsasággal ért véget a románc, de a tanáron már ez sem segített, a következő évet másik iskolában kezdte, másik városban.

Ha okos lány vagy, nem a tanároddal kezdesz ki!

2014. dec. 15. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!