Viszonyom van egy tanárommal. Mi lesz, ha kiderül itthon?
Az előzmény kicsit bonyolult, de a hétvégén úgy döntöttünk, hogy tiszta lappal kezdünk és megpróbáljuk együtt újból, titokban.
Viszont én picit tartok attól, hogy mi lesz, ha esetleg kiderülne a dolog itthon. Mert pl. most is, mikor hazajöttem anya kérdezte, hogy mi volt a suliba, meg hol voltam és ezek tök alapkérdések, de mégis kb. bepánikoltam.
Ezért arra gondoltam, hogy esetleg csak anyának elmondom, hogy ne legyek ennyire paranoiás. De nem akarok úgy tűnni, mint aki mindent kibeszél és tartok picit még anya reakciójától is.
Tudom, hogy ez annyira nem ritka dolog, de nekem ez az első kapcsolatom és totál kezdő vagyok (igen, 17 évesen még nem volt senkim).
Mert már volt ilyenre példa és még senkit nem rúgtak ki a gimnáziumban emiatt. Pedig egy elég erős iskola.
Jelenleg is tudunk ilyenről, még sincs belőle semmi.
De bizony kirúgná...
Látszik, hogy gyerek vagy. Mondd csak el anyádnak, majd ő helyreteszi a tanár bácsit!
Ó, dehogynem kirúgnák! Nálunk tavaly repült egy, pedig ő volt a legjobb, mondhatni mindenki kedvence. Nagyon jó tanár volt.
De hát ugyebár aki összejön egy lánnyal a tanítványai közül...
Én a helyedben elmondanám anyámnak. Ennyi bőr még lenne a képemen, ha már pont a tanárbácsi tetszett meg.
Fogjátok már fel, hogy nem rúgnák ki. Ebben biztos vagyok.
Most nem ez a lényeg.
De látom, itt értékelhető válaszra nem igazán lehet számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!