Viszonyom van egy tanárommal. Mi lesz, ha kiderül itthon?
Az előzmény kicsit bonyolult, de a hétvégén úgy döntöttünk, hogy tiszta lappal kezdünk és megpróbáljuk együtt újból, titokban.
Viszont én picit tartok attól, hogy mi lesz, ha esetleg kiderülne a dolog itthon. Mert pl. most is, mikor hazajöttem anya kérdezte, hogy mi volt a suliba, meg hol voltam és ezek tök alapkérdések, de mégis kb. bepánikoltam.
Ezért arra gondoltam, hogy esetleg csak anyának elmondom, hogy ne legyek ennyire paranoiás. De nem akarok úgy tűnni, mint aki mindent kibeszél és tartok picit még anya reakciójától is.
Tudom, hogy ez annyira nem ritka dolog, de nekem ez az első kapcsolatom és totál kezdő vagyok (igen, 17 évesen még nem volt senkim).
Kérdező, 5, 10, 20 vagy 30 évvel ezelőtt tényleg nem volt ebből ügy, amikor én voltam anno középiskolás 3 tanár-diák kapcsolatról tudtunk, az iskola annyit tett, hogy közvetlenül ne tanítsa az adott tanár az adott diákot (2 ffi tanár és diáklány, egy tanárnő és fiú tanuló), és mindhárom esküvővel végződött pár éven belül. (és szerintem EZ volt a normális)
Az új Btk-val viszont tényleg idetalált SAJNOS némi USA-mentalitás, úgyhogy 2-3 éve már tényleg lehet ebből fegyelmi, vagy akár bírósági ügy is...
Szóval én a helyedben titokban tartanám.
Én nem mondanám el a helyedben, jobb ezt titokban tartani, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy nem lenne botrány belőle (nálunk két ilyen eset is volt, az egyikben kirúgták a tanárt, nagy balhé volt belőle, a másikban nem, mert elvileg nem derült ki, de mindenki tudta, és a csaj és a tanár háta mögött elég rendesen összesúgtak. Akármilyen liberális is az iskola, ha kiderül, és pl. kiakadnak a szüleid, vagy más szülők is megtudják, lehet, hogy az ő esetében máshogy döntenek.
A párod/tanárod it szól hozzá? Ha anyukádnak elmondod, azzal vállalod a kockázatot, hogy kiderül. 26 éves vagyok, de ha majd lesz gyerekem, és ezt megtudom róla, én másikiskolába iratnám. Ez alépés anyukád részéről sem lenne furcsa. Megértést mindenesetre ne nagyon várj egy ilyen helyzetben. Még feléd talán lesz, de a tanárod lesz majd a bűnbak, liliomtipró, stb.
Szia!
Melyik városban van a gimi?
Mert nálunk is volt ilyenre eset és senkit sem rúgtak ki.
De akik azt írják, hogy volt náluk ilyen és nem rúgtak ki senkit, ott balhé is volt? Mert ez nem mindegy. Nálunk is volt nem egy ilyen eset. Nyílt titok volt, hogy melyik tanár kivel "jár" vagy éppen kinek tart délután "különórát". De nem volt belőle balhé, mert mindenki egyszerűen félre nézett.
De ha a kérdező elmondja otthon anyunak, ő kiakad és bemegy az igazgatóhoz, vagy esetleg a rendőrségre, onnantól már egész más ügy. Ebben az esetben valószínűleg megjelennek majd az erkölcsbajnok anyukák és apukák, akik követelni fogják a tanár eltávolítását. Persze nem 100%, de simán előfordulhat. Kevesebbért és volt már akit kirúgattak.
Nem úgy ismerem az anyámat, aki kitenné a SAJÁT LÁNYÁT egy ilyen cirkusznak.
Ki lenne képes ilyenre?
En mint szulo kitennem a lanyomat ilyen cirkusznak Csak azert mert egy 17 eves lany gyerek meg es a felnott tanar pedig egy mocskos diszno ha a sajat korabeli noknek nem tud udvarolni es fiatalkoru lany kell neki.
tanar diak fonok beosztott mindig kiszolgaltatott helyzet es a torveny bunteti az ilyen kapcsolatokat az aldozat erdekeben.pl beosztottat athelyezik
a neve szexual intimidacio es igen is buntetik.
ha tenyeleg olyan erett okos lany vagy ezt erted es megerted ez a viszony nem egeszseges egyik reszrol sem.
Az ilyen ferfinek gondjai vannak hiszen miert nem sajat korosztalyabol keres tarsat maganak.
Gondolom ugy magyarazza a korabeliek nem jo nok blabla
Akkor meg minek kérdezed? Mit mondjunk, hogy anyukád megsimizi a buksikádat és sok boldogságot kíván?
Nos az én anyukám odament a 28 éves barátomhoz és mindenki előtt leordította a fejét, hogy feljelenti a rendőrségen stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!