Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről a szituról...

Mit gondoltok erről a szituról? Helyeselnem kéne?

Figyelt kérdés

Lányom 21 évesen lett terhes úgy, hogy még volt hátra az egyetemből 2 év neki. A gyerek apjával nem akart együttmaradni. (nem szerettük volna ha megtartja a gyereket de nem lehetett mit kezdeni vele, kényszeríteni nem lehet ugye...) Terhesen is végig járt így azt az évet befejezte, utána egy évet itthon volt a gyerekkel, majd befejezte a maradék egy évet. Közben amíg pici volt a gyerek, egy régebbi kapcsolatával ismét összejött, és diploma utána hozzá költözött a gyerekkel. Azóta felvették egy munkahelyre, egy éve dolgozik, és most gyereket szeretnének a pasival.

Én egy picit ki vagyok akadva ezen, még mindig fiatal, 25 évesen most 2.gyereket akar. Nincs közöm hozzá? Ő azt mondja hogy nincs, mivel nem én tartom el, és ez igaz is. De csak szerintem gáz hogy ennyire csak a gyerekei érdeklik meg a családalapítás?

2014. dec. 9. 12:26
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Nincs az apának láthatási joga, mert nem írtak apasági nyilatkozatot, direkt emiatt!

Nem, nem te írsz tényeket, tényeket én írtam le, te meg ebből a rosszindulatú baromságaidat.

2014. dec. 9. 15:38
 42/48 anonim ***** válasza:
9%

Még nem írtak, de a gyerek 3 éves koráig ezt utólag is rendezni lehet. Az emberek változnak, lehet az illetőre 2 év múlva rátör az apai ösztön.

Mint írtam már párszor nincs itt semmi rosszindulatúság. Csak már tulajdonképpen azt nem értem, ha ennyire a lányodat és cselekvéseit véded akkor mire a kérdés, mert akkor tán értelmesebb lett volna célzottabban is feltenni, hogy oké-e az, hogy két éves munkaviszony után megint elmegy szülni és akkor megspórolhattál volna nekünk is és magadnak is egy rakás billentyűzetleütést.

Akkor minek kellett a körítés?

Érthetetlen, na mindegy.

2014. dec. 9. 15:49
 43/48 Jackson85 válasza:
96%

Haha, tininagymaminak van igaza :D Utolsó, ha nem eleve rosszindulatu lennél akkor ezt a védekezés témát se hozod fel. Képzeld el, megosztom veled a dolog kulcsát, azért több ma a védekezés melletti teherbeesés, mert 1. a gyógyszerek hormontartalma nagyon alacsony, hogy ne hízzanak meg szőrösödjenek a nők mellette, viszont ennek az is a velejárója hogy becsúszhat meleltte, pl elég bevenni 2 db antibiotikumot és hopp, terhes maradtál, választhatsz hogy mehetsz kikapartatni vagy nem. Nekem 2 abortuszom volt így. 2. az óvszereket extra vékonyra csinálják hogy a pasiknak kellemesebb érzés legyen, mintha nem is lenne, ettől könnyebben kiszakad.

Na vége az ingyenes biológia órának.

Amúgy még jó hogy a lányát védi, mit gondoltál?! Nem úgy tette fel a kérdést, hogy a lányom az az ordas kva azt se tudja kit és mit akar, egyik pasitól van gyereke oszt a másikkal él, igaaaz?:D Pontosan úgy szólt a kérdés hogy kevés a munkaviszony és még FIATAL ahhoz a csaj, hogy ennyire csak a családjának éljen. Meg ugye hova veszik majd fel dolgozni 2 év +2 gyerekkel, sehova.

És valószínű hogy egy apa aki évek óta leszarja a gyerekét, majd egy nap hirtelen a nevére akarja venni. De még ha ez is történne, mit cseszik az a csajnak, te sötét? Ha vállalta a gyereket, akkor gondolom annak lehetőségével vállalta h esetleg az apa majd tartani akarja a kapcsolatot, ez semmit nem befolyásol.

2014. dec. 9. 16:04
 44/48 anonim ***** válasza:
14%

Na neked aztán végképp nagy eszed lehet, ha ilyen penge vagy gyógyászatból és ennek ellenére sikerült két abortuszon átesned, vagy esetleg még az is lehet, az abortusz a hobbid.

Bár be is fejezném itt az érvelést, de sajnos annyi butaságot sikerült összesűrítened a kis válaszodba, hogy nem tudok átlépni felette.

Hogy mit cseszik az az anyának? Először is miért nem írsz magyarul? Na mindegy, másodsorban elég sokat "cseszhet" az anyának, ha úgy kell élnie a továbbiakban, hogy a "nem kívánt" apuka rendre megy gyereklátogatóba és hozza el, folyton belekontárkodva a családi életbe és összezavarva a gyereket, kb. amíg élnek.

Anyuka sem volt tárgyilagos, éppen annyira nem mint amennyire te hiszed, hogy igen. Egy ilyen kérdésbe, mint utóbb kiderült nem kell belekeverni zárójelekbe, hogy vetesse el a gyereket, meg kihez mikor ugrált oda a lány, mivel teljesen irreleváns volt a - mint utóbb kiderült - valódi kérdés szempontjából.

Nem tudom honnan szalajtottak téged, de inkább szerezz még egy kis élettapasztalatot aztán gyere vissza osztogatni a népet, tán már megfelelő rutinnal.

2014. dec. 9. 16:21
 45/48 Jackson85 válasza:
88%
Hát, nem is sikerült túlságosan ez az érvelés dolog neked :D
2014. dec. 9. 16:57
 46/48 anonim ***** válasza:
28%
Neked viszont egyre jobban megy, privátba meg ne írogassatok, nem dedózok.
2014. dec. 9. 17:20
 47/48 anonim ***** válasza:
5%
nem határozott hanem tipikus beképzelt kis ribi akinek tök természetes lesz hogy 2 3 gyerekkel a nyakadon élösködik
2014. dec. 9. 17:44
 48/48 anonim ***** válasza:
17%

"Nem, nem akart teherbe esni, védekezés mellett lett terhes"

Hát persze! Szép mese. Csak már a könyökén jön ki mindenkinek!

"3 hós volt a kisgyerek mikor rájöttünk hogy az ex férfival szerelmesek még,"

Vagyis az egyiktől szült, de a másik pasassal ezalatt továbbra is fenntartotta a kapcsolatát.

Tehát a gyereke apját már ekkor csalta az ex pasasával.

(Vagy az exét az új pasassal?!)

Védheted a lánykádat, de a sok beirkálásodból kirajzolódnak a részletek, és egyre inkább kiderül, hogy milyen nő is a lányod a valóságban.

Persze elég, ha te elhiszed, meg az a lúzer, akivel finanszíroztatja majd a "kakukkfióka" felnevelését.

Amúgy ha simán ott tudta hagyni az exét egy másik pasasért, majd a "szexének eredményével" visszasomfordált hozzá, semmi biztosíték sincsen arra, hogy nem ismétli meg majd legközelebb is, ha ismét feltűnik egy neki tetsző hím a közelében.

Na csááá!

2014. dec. 10. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!