Mit gondoltok erről a szituról? Helyeselnem kéne?
Lányom 21 évesen lett terhes úgy, hogy még volt hátra az egyetemből 2 év neki. A gyerek apjával nem akart együttmaradni. (nem szerettük volna ha megtartja a gyereket de nem lehetett mit kezdeni vele, kényszeríteni nem lehet ugye...) Terhesen is végig járt így azt az évet befejezte, utána egy évet itthon volt a gyerekkel, majd befejezte a maradék egy évet. Közben amíg pici volt a gyerek, egy régebbi kapcsolatával ismét összejött, és diploma utána hozzá költözött a gyerekkel. Azóta felvették egy munkahelyre, egy éve dolgozik, és most gyereket szeretnének a pasival.
Én egy picit ki vagyok akadva ezen, még mindig fiatal, 25 évesen most 2.gyereket akar. Nincs közöm hozzá? Ő azt mondja hogy nincs, mivel nem én tartom el, és ez igaz is. De csak szerintem gáz hogy ennyire csak a gyerekei érdeklik meg a családalapítás?
Ha a lányod családot szeretne, akkor fogadd el.
Nincs, valóban nincs közöd hozzá. Hogy gondolod? Majd tőled kér engedélyt?
Inkább légy büszke rá, hogy kisgyerek mellett is befejezte az egyetemet.
Helyeselned kellene és büszkének lenni rá,amiért le tudott még így is diplomázni,sőt már a második gyermeket szeretné.Örülj, hogy nagymama,gondolom ráadásul fiatal nagymama lehetsz!
Az egészség a legfontosabb manapság.
21 évesen szültem én is!!! És utána majdnem 10 évre rá a következőt, ugyanannak a férfinak. De most nem ez a lényeg.
A lényeg ahogy leírta valaki jól, 2 év munkával a háta mögött lesz 2 gyerekes anya, a kapcsolata addigra 3 éve fog tartani...én ezeket keveslem, de persze tudom, hogy nem szólhatok bele, csak elkeserít. Hogy pl miért nem a karrierjét akarja építgetni, miért minden áron gyerekeket akar ehelyett. Tudom hogy nem szólhatok bele, az előzőbe sem szólhattam, elég határozott személyiség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!