Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit gondoltok arról amikor...

Ti mit gondoltok arról amikor egy gyereket már-már jócskán elhanyagolnak a szülei?

Figyelt kérdés
Nektek esetleg volt ilyen kisebb korotokban/most ? Szeretethiányom van, és nem igazán tudom hogy mit csináljak ezzel az "érzéssel"... Már elég rossz így is, várom a válaszaitokat:/
2014. nov. 4. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen, engem is hanyagolt anyam, apam meg koran elhunyt. arra jo volt, h tudjam, mi faj egy gyereknek es egesz maskepp nevelem a sajatomat, mint ahogy enhozzam alltak. a negativ pelda is jo vmire. sajnos csak erre...
2014. nov. 4. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a szüleid nem fognak megváltozni. Ha nem szeretnek, az nem a te hibád, hanem az övék.

Az egyetlen megoldás az, hogy barátkozol, de sajnos minőségi emberből kevés van. Gyerekkorban nagyon rossz elhanyagoltnak lenni, mert ösztönszerűen vágysz a kötődésekre, és a szeretetre is. Hideg, halott világban élünk, sok a munka, és a szülők ne érnek rád, de ha mégis, akkor se érdekli őket mi van veled.

2014. nov. 5. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:

A szomszéd gyerekeket alaposan elhanyagolják... Napokig nem fürdenek, folyton éhesek, jönnek hozzám kéregetni,pénzt, ételt stb.

2 napig nem voltak a múltkor iskolában, mert egyiknek sem volt cipője...3-an vannak, 7, 9, 10 évesek. Mellettük még 3 pici...

2014. nov. 5. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Durva ez az utolsó bejegyzés. Minek szült ennyi gyereket ha nemtudja eltartani? "Norvégok"?

Én azt sem értem aki 1et szül és utána le seszarja és érzelmileg elhanyagolja. Annak minek kellett? :s

2014. nov. 5. 13:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen:S Ez durva:| Köszi mindenkinek a válaszokat!:)
2014. nov. 5. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!