Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 évesen kilökhet anyám...

16 évesen kilökhet anyám ennyi miatt?

Figyelt kérdés

El fogok szökni egy koncertre,nem fontos...

Viszont azt mondta,ha elszökök nem kell visszajönnöm mert kidob a p*csába. megteheti? nem értem 15km-re miért nem engednek el egy fél 9kor kezdődő koncertre de nem is fontos. a kérdésre válaszoljatok kérlek.

2014. dec. 7. 19:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Anyagi gondokra nem gondoltál?
2014. dec. 12. 19:46
 22/30 A kérdező kommentje:
15km. van saját pénzem! Amiért megdolgoztam.
2014. dec. 12. 23:18
 23/30 anonim ***** válasza:
nem a te pénz bajaidra mondtam,hanem lehet hogy szüleidnek akadnak problémáik és azért nem engednek kirándulásra stbre....
2014. dec. 13. 22:25
 24/30 A kérdező kommentje:
Azzal sincs gond...
2014. dec. 14. 16:58
 25/30 Janka néni ***** válasza:
22%

Mit értesz azon, hogy nem vitamin, amit szedet veled?

Ha nem enged iskolába, meg a "kötelező" iskolai programokra, magával tol ki, mert egyrészt magára húzza a gyámhivatalt, másrészt előbb-utóbb a hiányzásaid miatt nem kap családi pótlékot.

A koncertet hagyd most, szerintem. A dyslexia és dyscalculia nem betegség. Részképesség-kiesés illetve -zavar. Te se érezd betegnek magad e miatt. Persze a magyar és a matek nehezebb, de nem lehetetlen.

Nem tudhatom anyukád miért ilyen szélsőségesen és mitől akar megvédeni, de jó lenne, ha beszélnél vele.

Ha elszöksz, kérheti az átmeneti elhelyezésedet gyermekotthonba. Ne akard!

2014. dec. 22. 12:48
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban járnál, ha a gyámügyre mennél, mintha vele maradsz, mert a végén az egész életedet tönkreteszi.
2015. jan. 1. 16:21
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Már tök mindegy, ugyanolyan lesz, mint az anyja. Jó úton halad.
2015. jan. 1. 19:59
 28/30 anonim ***** válasza:
16 évesen nem aludhatsz a barátnődnél...hűha...meg mész lakni az exedhez...nem semmi felfogásod van.
2015. jan. 2. 03:40
 29/30 anonim ***** válasza:
Az én szüleim is hasonlóan gondolkodnak, de nem ilyen súlyos esetek. Az hogy még a suliból is képes elrángatni, az őt minősíti, nem téged, az osztálytársaidba lehetne annyi hogy nem téged piszkálnak emiatt, mikor nem tehetsz róla. Sose értettem az ilyen szülőket. Ha jótanuló vagy, akkor miért ne aludhatnál ott néha barátnőidnél és miért ne lehetne barátod? Ismerek olyanokat akik már 12 évesen lefeküdtek mindenkivel, akkor neki 16 évesen nem értem mi indokból kéne tiltani azt hogy járjon valakivel. Hülyeség hogy 18 éves koráig tiltják neki a kapcsolatokat, hisz nem egy dátum fogja eldönteni hogy valaki értelmes vagy nem. Nekem is ugyanúgy tiltanak mindent, ha a barátommal akarok találkozni, akkor ribi vagyok, ha az osztálytársaimmal hétvégente, akkor is, szóval akárhova akarok menni sulin kívül akkor ribi vagyok, ezért megtiltják. A kapcsolataimat ezzel tönkreteszik. És tudjátok hogy mit érnek el vele? Azt hogy elegem lett abból hogy 16 éven keresztül bezártak és most jött el az a pont mikor nemcsak ülni szeretnék a szobámba, hanem társaságba járni, de ők ezt is bűnnek nézik, szóval elmegyek diákmelóra és gimi után húzok el amilyen gyorsan csak lehet. 16 éves gyereket ha van elég értelmes, akkor nem irányítan és parancsolgatni kell neki, hanem tanácsokat adni és bízni benne hogy jó nevelést kapott,ezért nem fog fűvel-fával lefeküdni és meg tudja különböztetni a jót és a rrosszat. Az ilyen szülők nem veszik észre hogy csak elüldözik maguktól a gyereket, de hiába, mert még ezek után is azt hiszik nekik van igazuk.
2015. jan. 2. 08:53
 30/30 anonim ***** válasza:
olvasd el a mérgező szülők c. könyvet
2015. jan. 2. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!