Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 évesen kilökhet anyám...

16 évesen kilökhet anyám ennyi miatt?

Figyelt kérdés

El fogok szökni egy koncertre,nem fontos...

Viszont azt mondta,ha elszökök nem kell visszajönnöm mert kidob a p*csába. megteheti? nem értem 15km-re miért nem engednek el egy fél 9kor kezdődő koncertre de nem is fontos. a kérdésre válaszoljatok kérlek.

2014. dec. 7. 19:19
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
68%
Ki nem dobhat de intézetbe küldhet igen. Nem is értem mi mást vársz mikor elszöksz az engedélye nélkül.
2014. dec. 7. 19:24
 2/30 A kérdező kommentje:
Iskolába ha fakton maradok elrángat volt hogy iskolába se akart engedni,nem enged sehová képességeimhez mérten jó tanuló vagyok betegségem mellett! nem kérek sose semmit,be vagyok zárva 4 fal közzé és ennyi az egész napom,nem mehetek osztálykirándulásra mert "nem és kész,megmondtam egyszer már világosan" veszekednek velem,én vagyok a szar mert mind két szülőm félre....
2014. dec. 7. 19:26
 3/30 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem fogadj szót anyukádtól. Majd ha 18 éves leszel, akkor azt csinálhatsz amit akarsz. A koncert lesz 2 év múlva is...
2014. dec. 7. 19:27
 4/30 anonim ***** válasza:
77%
Milyen betegségben szenvedsz?
2014. dec. 7. 19:28
 5/30 anonim ***** válasza:
86%

Ahogy már írták.

Nem dobhat ki mert fiatalkorú vagy, és a szüleid a gyámjaid.

Amit megtehet:

1. intézetbe vitet

2. szigorúbb lesz, és ezentúl még jobban korlátoznak majd

3. a minimális létszükségleteidet ellátják mint ennivaló, innivaló, iskola, pár ruha de ennél többet nem adnak.

4. Esetleg feljogosítva érzik majd magukat, hogy a szökésed után két hatalmas pofonnal magyarázzák el neked a szabályokat.

2014. dec. 7. 19:30
 6/30 A kérdező kommentje:

Szabadságra vágyom. 8ra itthon kell lennem mindig,rajz,földraj külön órán se maradhatok mert bejön értem és hazahoz.

Lehülyéz folyton,mert nem értem a matekot pl.

Tönkretett egy 3 hónapos kapcsolatomat.

Az egész osztály rajtam röhög mikor bejön a terembe és kirángat...

2 éve nem voltam sehol,folyton fenyeget.

2014. dec. 7. 19:30
 7/30 A kérdező kommentje:

A gyermekotthonba magamtól sétálnék be.

Megváltás lenne.

2014. dec. 7. 19:31
 8/30 A kérdező kommentje:
Diszlexia,diszkalkulia.... barátnőmnél se aludhatok ott... semmit nem csinálhatok,régen még gyógyszert szedetett velem! mert sokat akartam barátnőmmel lenni,és folyton szedette a "vitamint" velem,ami kiderült nem is az amit mond.
2014. dec. 7. 19:32
 9/30 anonim ***** válasza:
13%
Szomorú,hogy így gondolkozol. Miért nem ültök le és beszéljetek meg egymást? Szüleid biztos a "betegséged" miatt aggódnak rád...azért nem engednek el...
2014. dec. 7. 19:33
 10/30 A kérdező kommentje:

Próbáltam. nem amiatt.

Ordítozás lett és utánna "vegyem be a vitaminjaimat" Aha....

Osztályfőnök kiránfuláskor hívta anyut és azt mondta anya osztályfőnöknek:Mi köze van ahoz,hogy én miért nem engedem el a lányomat..?

A fél osztály jön koncertre.

Tesóm az anya nagyszrű nevelése miatt gyógyszereket szed,kezelték sokat,ezt nem akarom,inkább otthonba...

2014. dec. 7. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!