16 évesen kilökhet anyám ennyi miatt?
El fogok szökni egy koncertre,nem fontos...
Viszont azt mondta,ha elszökök nem kell visszajönnöm mert kidob a p*csába. megteheti? nem értem 15km-re miért nem engednek el egy fél 9kor kezdődő koncertre de nem is fontos. a kérdésre válaszoljatok kérlek.
Ahogy már írták.
Nem dobhat ki mert fiatalkorú vagy, és a szüleid a gyámjaid.
Amit megtehet:
1. intézetbe vitet
2. szigorúbb lesz, és ezentúl még jobban korlátoznak majd
3. a minimális létszükségleteidet ellátják mint ennivaló, innivaló, iskola, pár ruha de ennél többet nem adnak.
4. Esetleg feljogosítva érzik majd magukat, hogy a szökésed után két hatalmas pofonnal magyarázzák el neked a szabályokat.
Szabadságra vágyom. 8ra itthon kell lennem mindig,rajz,földraj külön órán se maradhatok mert bejön értem és hazahoz.
Lehülyéz folyton,mert nem értem a matekot pl.
Tönkretett egy 3 hónapos kapcsolatomat.
Az egész osztály rajtam röhög mikor bejön a terembe és kirángat...
2 éve nem voltam sehol,folyton fenyeget.
A gyermekotthonba magamtól sétálnék be.
Megváltás lenne.
Próbáltam. nem amiatt.
Ordítozás lett és utánna "vegyem be a vitaminjaimat" Aha....
Osztályfőnök kiránfuláskor hívta anyut és azt mondta anya osztályfőnöknek:Mi köze van ahoz,hogy én miért nem engedem el a lányomat..?
A fél osztály jön koncertre.
Tesóm az anya nagyszrű nevelése miatt gyógyszereket szed,kezelték sokat,ezt nem akarom,inkább otthonba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!