Megengednétek a 14 éves lányotoknak hogy együtt aludjon a 16 éves barátjával?
Igen.
Nézzük a magam részéről...
13 vagyok, a barátom 18. (lehet privátban, vagy itt is k*rvázni, meg stb, de hihetetlenül szeretem és ő is engem) Tudok reálisan gondolkozni, nem vagyok olyan, mint a többi kislány a korosztályomban, hogy részegen egy buliban veszítsem el, és utána azon imádkozzak, hogy ne legyen pozitív a terhességi teszt. És nem egy 20 éves kigyúrt swag-yolo cigány veszi el, mint ahogy manapság előfordul (Akinek nem inge...).
Én megengedném. Ha szexelni akarnak, akkor találnak rá alkalmat nappal. Nem feltétlen kell éjszaka.
Viszont előfordulhat -és szerintem ez van a háttérben-, hogy csak szeretnének együtt aludni és egymás mellett ébredni. Adj a lány kezébe egy csomag óvszert és beszélj vele ezekről a dolgokról, majd engedd el. Mi rossz történhet? Maximum lefekszik a barátjával. De inkább ez, mint hogy egy ismeretlen barom egy buliban dugja meg, nem?
Ha elég éretten gondolkozik ez a lány, akkor el tudja dönteni, hogy keszen áll-e rá, és ha a fiút nem a farka irányítja, akkor nincs mitől félned :)
Ha ismered a fiút, és a lányodban is megbízol, miért ne engedhetnéd el?
Csak felesleges veszekedés, ha nem mehet el, sem neki, sem neked nem lesz jobb.
Engedd el, nem zárhatod be örökre, és hidd el, ha csak szexelni akarnának, megtették volna nappal.
Baj nem lehet belőle. Ha ő úgy érzi, meg fog történni, és ha a barátja tiszteli és megbecsüli őt, akkor várni fog arra, hogy teljesen megkaphassa a lányt.
Az én barátom 10 hónapot várt. És többet is várt volna, ha úgy van. És semmit sem bántam meg.
Gondolom, jönni fognak a megjegyzések a magukat okosnak gondoló felnőttektől, idősebbektől, de nincs rá szükségem, lélekben sokkal idősebb és érettebb vagyok a koromnál.
vándorsólyom karma:
Felesleges priviben írogatni.
Vandorsolyom Karma:
Magadat jelentgesd, jó? Sorba írod a primitív leveleidet mindenkinek.
Ha 14 évesen érett a szexhez, akkor ahhoz is elég értelmesnek kell lennie, hogy megértse, amikor a szülő azt mondja neki, kislányom, nem tartom okosnak, várjatok még.
HA nem vár, azzal éppen az éretlenségét bizonyítja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!