Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a 14 éves...

Megengednétek a 14 éves lányotoknak hogy együtt aludjon a 16 éves barátjával?

Figyelt kérdés

2014. dec. 6. 08:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/123 anonim válasza:
29%

Igen.

Nézzük a magam részéről...

13 vagyok, a barátom 18. (lehet privátban, vagy itt is k*rvázni, meg stb, de hihetetlenül szeretem és ő is engem) Tudok reálisan gondolkozni, nem vagyok olyan, mint a többi kislány a korosztályomban, hogy részegen egy buliban veszítsem el, és utána azon imádkozzak, hogy ne legyen pozitív a terhességi teszt. És nem egy 20 éves kigyúrt swag-yolo cigány veszi el, mint ahogy manapság előfordul (Akinek nem inge...).

Én megengedném. Ha szexelni akarnak, akkor találnak rá alkalmat nappal. Nem feltétlen kell éjszaka.

Viszont előfordulhat -és szerintem ez van a háttérben-, hogy csak szeretnének együtt aludni és egymás mellett ébredni. Adj a lány kezébe egy csomag óvszert és beszélj vele ezekről a dolgokról, majd engedd el. Mi rossz történhet? Maximum lefekszik a barátjával. De inkább ez, mint hogy egy ismeretlen barom egy buliban dugja meg, nem?

Ha elég éretten gondolkozik ez a lány, akkor el tudja dönteni, hogy keszen áll-e rá, és ha a fiút nem a farka irányítja, akkor nincs mitől félned :)

Ha ismered a fiút, és a lányodban is megbízol, miért ne engedhetnéd el?

Csak felesleges veszekedés, ha nem mehet el, sem neki, sem neked nem lesz jobb.

Engedd el, nem zárhatod be örökre, és hidd el, ha csak szexelni akarnának, megtették volna nappal.

Baj nem lehet belőle. Ha ő úgy érzi, meg fog történni, és ha a barátja tiszteli és megbecsüli őt, akkor várni fog arra, hogy teljesen megkaphassa a lányt.

Az én barátom 10 hónapot várt. És többet is várt volna, ha úgy van. És semmit sem bántam meg.

Gondolom, jönni fognak a megjegyzések a magukat okosnak gondoló felnőttektől, idősebbektől, de nincs rá szükségem, lélekben sokkal idősebb és érettebb vagyok a koromnál.

2014. dec. 6. 11:20
 52/123 anonim ***** válasza:
62%

vándorsólyom karma:

Felesleges priviben írogatni.

2014. dec. 6. 11:25
 53/123 anonim ***** válasza:
78%
Együtt alvást én inkább másnak hívnám. Nem engedném meg.
2014. dec. 6. 11:27
 54/123 anonim ***** válasza:
65%
Nem engedném meg.14 évesen,attól hogy megbízható,még gyerek.16 éves kortól igen.Jöhetnek a lepontozások a d'ugni vágyó gyerekektől.
2014. dec. 6. 11:29
 55/123 anonim válasza:
15%
Dugni lehet nappal is, úgyhogy ha elengeded ha nem....
2014. dec. 6. 11:31
 56/123 anonim ***** válasza:
87%
Vicces, ha az lenne a kérdés, hogy "mit csináljak, a 14 éves lányom terhes, pedig ígérte, hogy csak aludni fognak", akkor jönne a sok válasz, hogy a te félrenevelésed, hogy engedhetted, hogy hihettél neki, stb.
2014. dec. 6. 11:34
 57/123 anonim ***** válasza:
89%

Vandorsolyom Karma:

Magadat jelentgesd, jó? Sorba írod a primitív leveleidet mindenkinek.

58/123 csillámláma válasza:
21%
meg
 59/123 anonim ***** válasza:
26%
14 évesen már akkor mélyen csalódnék benne, a ha barátja lenne.
 60/123 anonim ***** válasza:
74%

Ha 14 évesen érett a szexhez, akkor ahhoz is elég értelmesnek kell lennie, hogy megértse, amikor a szülő azt mondja neki, kislányom, nem tartom okosnak, várjatok még.

HA nem vár, azzal éppen az éretlenségét bizonyítja...

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!