Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a 14 éves...

Megengednétek a 14 éves lányotoknak hogy együtt aludjon a 16 éves barátjával?

Figyelt kérdés

2014. dec. 6. 08:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/123 anonim ***** válasza:
74%

14.es! Az anyukáknak nincs mire emlékezni, mert ők még NEM szexeltek 14 évesen. Ezt csak a mai fiatalok hiszik önigazolásként.

A kérdésre ? még nem engedném.

2014. dec. 6. 10:00
 22/123 anonim ***** válasza:
70%
Felébredtek a gyerekek, és kezdik lepontozni azt, aki nemet írt :D
2014. dec. 6. 10:00
 23/123 anonim ***** válasza:
81%

14 éves lánynak semmiképp nem engedném meg, esetleg 16 évesnél már gondolkodnék, de jelenleg úgy gondolom, hogy nem engedném egy 16 évesnek se. Lehet, utálna érte, de inkább utáljon, mint hogy túl korán essen teherbe, vagy nagy csalódás érje a túl korai szex miatt. 14-16 évesen csak azt hiszik, hogy készen állnak rá. Nem csak testileg kell készen állni rá. 17-18 évesen már lehet, de egy 16 éves fiú se lehet túl tapasztalt olyan szinten, hogy kell tisztességesen bánni egy szűz lánnyal az ágyban. Lehet, hogy 15 lányt már meghúzott, de az nem azt jelenti, hogy megfelelőképpen bánik a lányokkal az ágyban. A kettő nem egy és ugyanaz.

Ilyen korba még önmagától is meg kell védeni a gyereket.

2014. dec. 6. 10:02
 24/123 anonim ***** válasza:
20%
21-es. De bizony hogy sexeltetek! Többek között VELEM is.
2014. dec. 6. 10:03
 25/123 anonim ***** válasza:
39%

Kedves #20, nekem van egy ilyen lányismerősöm, 13 évesen kezdett szexuális életet élni, 15 évesen már ő látta el Postinorral (újszülötteknek: anno esemény utáni tabletta, 10 db-os csomagban 10 Ft-ért:)) az ismerőseit, ma magas köztisztviselői állásban boldog nagymama...

(igen, az én "lányismerőseim" már kezdenek nagyik lenni:))

De olyant is ismerek, akit én próbáltam sikertelenül lefektetni 15 évesen anno az őskorban:) - az 1980 körüli évekről beszélünk - és rá dettó ugyanez igaz, ő is köztisztviselő és nagyi:) - szóval a szexuális élet kezdete és a bejárt életút között nem látok a világon semmiféle összefüggést, ha levonom a már akkor is leginkább életképtelen szélsőség számba menő "szűzen házasodókat" - akik rendszerint jól arcra estek a következő évtizedekben...

2014. dec. 6. 10:05
 26/123 anonim ***** válasza:
81%

Én együtt aludhattam a barátommal 14 évesen, 1 alkalommal, Szilveszterkor. ő akkor volt 17. Szülők otthon voltak, úgy jött át szilveszterezni hozzánk. Nem feküdtünk le sem akkor, sem utána, pedig 2 évet voltunk együtt. 16 éves voltam mikor szakítottunk, és 17 évesen veszítettem el a szüzessègem. Tény, hogy nekünk volt elég eszünk, és mindketten tudtuk, hogy főleg akkor még èn, nem voltam érett a szexhez, még gyerek voltam. Bíztak bennem a szüleim és a fiút is ismertek elég jól és benne is megbíztak. Ha az én lànyom ugyanilyen normális lenne mint anno én voltam, simán megengedném ha otthon vsgyunk mi is, és nem aznap ismerem meg a fiút.

24/N

2014. dec. 6. 10:05
 27/123 anonim ***** válasza:
70%
Olvastam én már olyan anya kommentjét, aki szerint 10 évvel ezelőtt még a lányok 90 (kilencven) %-a szüzen ment férjhez. Vajon ő és a hozzá hasonlók melyik bolygón éltek?
2014. dec. 6. 10:08
 28/123 anonim ***** válasza:
70%
Nem minden tarsadalmi retegben szokas a tiniszex.
2014. dec. 6. 10:11
 29/123 anonim ***** válasza:
40%
#21, ne kezdjük az "ó idők, ó erkölcsök" hazugságokat... csak szólnék, hogy az anno hippigeneráció (meg kisztáboros, építőtáboros generáció) lép ma már NAGYszülői korba... - a mai szülők a mi gyerekeink... akik pont ugyanezt művelték anno:)))
2014. dec. 6. 10:13
 30/123 anonim ***** válasza:
74%
Nem. 14 évesen biztosan nem.
2014. dec. 6. 10:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!