Megengednétek a 14 éves lányotoknak hogy együtt aludjon a 16 éves barátjával?
ha ész nélküli tiltásba ütközik a gyerek,akkor megcsinálja máshogy és máskor
és tádám, ezzel bizonyítja igazán, hogy jogos volt a tiltás, mert éretlen és felelőtlen még...
Aki azt hiszi, 14 évesen ettől lesz nő, hogy neki ez jár, az pont hogy nem érett. Ha az lenne, értené, miért kellene még várni.
Igazad van,én is azt vallom nem ettől lesz nő...de én csak arra akartam rávilágítani,hogy a fiatalság körében ez megy,ez van(Tisztelet a kivételnek!)
Akivel egyáltalán nem foglalkoznak a szülei az megy és szexel..de könyörgöm egy 14 évest ne nézzünk már annyira gyereknek hogy se barátja ne legyen se senkije..csak a suli és az otthon között ingázhat.
HAHÓ,itt a 21. század,és annak ez egyik vonzata...és mi van a drogozással,piálással,soroljam?
Ezért lenne fontos hogy minden korábbinál bizalmasabb kapcsolata legyen a szülőnek a gyerekkel,és legyen benne hajlandóság megismerni a gyerek barátját,és társasági köreit.
(különben mielőtt jönnének "a-te-biztos-egy-unatkozó-gyerek-vagy" kommentek,20 vagyok,boldog párkapcsolatban-összeköltözve,jó viszonyban édesanyámmal)
És igen,gyerek,ijesztően naiv,és bizalom,bizalom,bizalom.
Gyerek-szülő között.
Éretlen gyerekkel beszélgetni tessék mielőtt túlérik!!
NEM
szerintem korai ez egy gyereknek.
tudom, hogy nem csak éjjel lehet szexelni, de egy 14 éves gyereknek éjjel otthon a helye, a felnőtt kapcsolatok kiváltsága az együttalvás, nem a gyerekeké.
nem azt mondom, hogy 18 éves koráig várnék azzal hogy megengedjek ilyet, bár örülnék neki, ha nem kerülne rá sor előbb, de ebbe nem hiszem, hogy ilyen szinten van beleszólásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!