Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a 14 éves...

Megengednétek a 14 éves lányotoknak hogy együtt aludjon a 16 éves barátjával?

Figyelt kérdés

2014. dec. 6. 08:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/123 anonim ***** válasza:
78%
Nem. 14 évesen még biztosan nem. Várnék még 1-2 évet.
2014. dec. 6. 10:47
 42/123 anonim ***** válasza:
23%

Kedves #40, ugyan nem vagyok semmiféle karom, meg privit sem írtam, de azt gondolom, hogy ezt a fogamzásgátló-kérdést nem az anyucika hittételei szerint kell eldönteni, hanem aszerint, hogy egyfelől mit akar az adott pár, másfelől mi a lány nőgyógyászának a megalapozott szakmai véleménye a dologról.

( a "felelősségteljes" szótól meg itt ezen a portálon már eleve szemidegrángást kapok, mert azt itt 99%-ban a "rendpárti-konzervatív" szinonimájaként használják)

2014. dec. 6. 10:50
 43/123 anonim ***** válasza:
42%
utolsó, ne húzd fel magad, majd rájön, ha majd petefészek rákos meg meddő lesz a gyereke, esetleg cukorbeteg. mert ezek mind visszavezethetőek ha fejletlen, gyermeki szervezetet stimuláljuk hormonokkal.
2014. dec. 6. 10:50
 44/123 anonim ***** válasza:
37%
Na jó, de én pont FORDÍTVA húztam fel magam... egyébként neked is igazad lehet, ezért kell, hogy a nőgyógyászé legyen az utolsó szó, aki meg tudja ítélni, hogy az adott fiatal elég fejlett-e a fogamzásgátlóhoz vagy nem - és nem az, hogy az anyucika épp tabletta-párti, vagy tabletta-ellenes hívő... mert ez nálunk leginkább vallásháború-szinten megy...
2014. dec. 6. 10:56
 45/123 anonim ***** válasza:
76%

hú már előkerült a blikk is, mint hiteles forrás.

Gratulálok a legtöbb válaszadónak, aki gyerekként veri magát a földhöz. Szerintem a kérdés szimpla provokáció, de azért a véleményem: (legyen miért lepontozni)

A lány érettségétől függ, mi nem ismerjük. Viszont beszélgetnék vele a témáról, a védekezésről. Mert aki szexelni akar, az fog nappal, ha éjjel nem engedjük.

2014. dec. 6. 10:59
 46/123 anonim ***** válasza:
67%
Azért ez szerintem sok mindentől függ. Például mióta vannak együtt? Oké, gyerekek, de azért ha 12 éves koruktól vagy mondjuk min. egy éve már tart ez a "gyerekszerelem", a srácot ismeri a szülő és normálisnak tűnik, akkor lehet, hogy egyszerűbb megbarátkozni a gondolattal, hogy lassan felnő a lányka, mint eltiltani - és ezzel 100%-ra biztosítani, hogy bokorban/sulivécében/akárhol, piszokban, hidegben fog megtörténni.
2014. dec. 6. 11:01
 47/123 anonim ***** válasza:
30%
Nekem már a nagyapám is a korabeli lányok trükkjeiről mesélt. Á ők nem sex-szeltek. Ugyanis akkor még másként mondták. Röhejesek az álszentek!
2014. dec. 6. 11:02
 48/123 anonim ***** válasza:
42%

"egyfelől mit akar az adott pár" 14 évesen pár?

Jézusom!

2014. dec. 6. 11:05
 49/123 anonim ***** válasza:
24%

mi a lány nőgyógyászának a megalapozott szakmai véleménye a dologról.

Ugyan már, nagyon sok nő elvárja, hogy pénzért császározzák, mert ha fizet, ő dönt. Ha talál egy olyan orvost, aki közli, nem, ez szakmai döntés, pénzért sem, akkor keres másik orvost. Szerinted pont a receptírásnál nem így működik?

2014. dec. 6. 11:07
 50/123 anonim ***** válasza:
28%

Aki azt írja nem engedné el, az tuti azért mert legbelül tudja hogy a gyerek rá ütött , vagyis hogy gyökér mint a s*ggem x)

Ha már felmerült ez a kérdés elengedném, mert úgyis csak veszekedés lenne belőle, aztán meg a hátam mögött történnének a dolgok.

2014. dec. 6. 11:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!