Megengednétek a 14 éves lányotoknak hogy együtt aludjon a 16 éves barátjával?
Kedves #40, ugyan nem vagyok semmiféle karom, meg privit sem írtam, de azt gondolom, hogy ezt a fogamzásgátló-kérdést nem az anyucika hittételei szerint kell eldönteni, hanem aszerint, hogy egyfelől mit akar az adott pár, másfelől mi a lány nőgyógyászának a megalapozott szakmai véleménye a dologról.
( a "felelősségteljes" szótól meg itt ezen a portálon már eleve szemidegrángást kapok, mert azt itt 99%-ban a "rendpárti-konzervatív" szinonimájaként használják)
hú már előkerült a blikk is, mint hiteles forrás.
Gratulálok a legtöbb válaszadónak, aki gyerekként veri magát a földhöz. Szerintem a kérdés szimpla provokáció, de azért a véleményem: (legyen miért lepontozni)
A lány érettségétől függ, mi nem ismerjük. Viszont beszélgetnék vele a témáról, a védekezésről. Mert aki szexelni akar, az fog nappal, ha éjjel nem engedjük.
"egyfelől mit akar az adott pár" 14 évesen pár?
Jézusom!
mi a lány nőgyógyászának a megalapozott szakmai véleménye a dologról.
Ugyan már, nagyon sok nő elvárja, hogy pénzért császározzák, mert ha fizet, ő dönt. Ha talál egy olyan orvost, aki közli, nem, ez szakmai döntés, pénzért sem, akkor keres másik orvost. Szerinted pont a receptírásnál nem így működik?
Aki azt írja nem engedné el, az tuti azért mert legbelül tudja hogy a gyerek rá ütött , vagyis hogy gyökér mint a s*ggem x)
Ha már felmerült ez a kérdés elengedném, mert úgyis csak veszekedés lenne belőle, aztán meg a hátam mögött történnének a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!