Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a 14 éves...

Megengednétek a 14 éves lányotoknak hogy együtt aludjon a 16 éves barátjával?

Figyelt kérdés

2014. dec. 6. 08:31
 71/123 anonim ***** válasza:
26%
Bár abban igazad volt, hogy a börtönbüntetés idejét lecsökkentették. A helyükben inkább életfogytiglanra emelném az ilyen kis pedofiloknak...
2014. dec. 6. 12:37
 72/123 anonim ***** válasza:
18%
én megengedném nekik. én is 14 éves vagyok és múlthéten szexeltem a barátommal aki 19 éves és annyira de annyira jó volt. és nem lettem tőle rosszabb ember sőt terhes se, hanem felszabadult, magabiztosabb nő lettem. és a barátom se szakított velem , miután lefeküdtünk, szóval szerintem mindenképpen enged meg neki, ha azt akarod hogy boldog legyen. nekem is ma este jön át a barátom és megint azt fogjuk csinálni, úgy várom már. sütök neki palacsintát is délután. meg szerintem ez nincs korhoz kötve mindenki akkor csinálja amikor elég érettnek érzi hozzá magát és megteheti. én 14 évesen már elég érettnek tartom magamat, sőt barátom szerint olyan vagyok mint egy 20 éves :)
2014. dec. 6. 12:43
 73/123 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, te nem nő vagy, hanem egy kislány. 30 évesen akkor nyanya leszel?
2014. dec. 6. 12:46
 74/123 anonim ***** válasza:
87%
Én meg azt bírom,hogy senki nem a kérdésre válaszol, hanem egymást b....szogatják. Na, de ez egy ilyen oldal.
2014. dec. 6. 12:48
 75/123 anonim ***** válasza:
80%

#71, látom rájöttél, hogy mindenben igazam volt, csak a főcímet - amire felhívtam a figyelmed - már nem másoltad át... nem a büntetést csökkentették - azt növelték, ha jól rémlik az előző Btk-ban 1-3 év volt az analóg "megrontás"-nak - hanem ez NEM szexuális erőszak... mint említettem annak 12 év volt, és ma is annyi a korhatára.

(én meg nem akarom leírni, hogy szívem szerint mit tennék ... a vaskalaposékkal...)

Egyébként: [link]

Erről ennyit....

Jól esett egyébként az igazságot lepontozni a "nagy szent erkölcs" nevében???

2014. dec. 6. 12:49
 76/123 anonim ***** válasza:
80%

Ja, nem, megnéztem, a régi Btk "Megrontás"-a is 1-5 év volt, tehát lényegében semmi nem változott, leszámítva a címet, valamint azt, hogy a 18. életévüket nem betöltöttekre már nem vonatkozik a szabály...

(mellesleg meg a valóság, a hivatalos nagystatisztika szerint a fiatalok mintegy 6-8%-a vagyis évi kb 6-8 ezer tini - szerzi az első szexuális tapasztalatán a betöltött 14. év alatt Magyarországon)

2014. dec. 6. 12:55
 77/123 anonim ***** válasza:
72%

72!

Múlthéten szexeltetek akkor még messze nem biztos h nem vagy terhes... kicsit olvass utána ha már ilyan nagyon érett nő vagy szted...

Kérdező!

Nem engedném meg. És nem kifejezetten a szex miatt mert azt napközben is lehet. Hanem egyszerűen gyerek sztem se barát, se szex, se együtt alvás nem kell egy gyereknek. 14 évesen még a gimire koncentráltam nem a fiúkra. Bőven almultam 18 mikor elvesztettem a szüzességem. Most van egy 10 hónapos kislányom nagyon remélem h sikerül úgy nevelni h ne a szex és a fiúk legyenek a fontosak 14 évesen neki, hanem a tanulás.

2014. dec. 6. 13:01
 78/123 anonim ***** válasza:
81%
Lehet lepontozni.Én csak egy egyszerű nemmel válaszoltam.De olvasva a kommenteket,csak fogom a fejem."13 évesen érettebb a gondolkodásom...""magabiztosabb NŐ lettem"?????????14 évesen?Én liberális szülőnek gondolom magam,de ez már túlzás.
2014. dec. 6. 13:04
 79/123 anonim ***** válasza:
24%

Hagyjuk ezeket a nagy erkölcsöket,mert az előző generációnak is biztosan voltak olyan becsípődései és húzásai amitől az ő szüleik rohantak a falnak.Most ez van,lehet háborogni,lehet fújjogni,lehet tiltani,de ez akkor is egy létező jelenség.

Különben meg ha ész nélküli tiltásba ütközik a gyerek,akkor megcsinálja máshogy és máskor.

Én azt mondom hogy kiadós beszélgetés a leányzóval,kiadós beszélgetés a fiúval,játékszabályok lefektetése és ennyi.Ha tudomásul veszik,akkor legyen,de amint valami nem úgy van ahogy meg lett beszélve,kész vége.

2014. dec. 6. 13:08
 80/123 anonim ***** válasza:
89%

#70: A #65 a Wikipédiát nézte :)

Tizennyolc éven felüliek továbbra sem létesíthetnek szexuális kapcsolatot 12-14 évesekkel.

Ennyi.

"A szexuális visszaélés alapesetét így fogalmazta meg a jogalkotó: „Az a 18. életévét betöltött személy, aki 14. életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bűntett miatt 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.“"

2014. dec. 6. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!