Gonoszság lenne ez részemről?
Kérdező, itt arról van szó, hogy
ÉRZELMILEG NEM TUDSZ LEVÁLNI,
de aggódsz, h ők sem, rólad.
A kérdésed erről szól, csak nem igazán mersz szembenézni evvel. Ezt kellene körüljárnod.
Egyébként simán elutazhatsz, elköltözhetsz. Attól még konktaktálhatsz távból a gyerekeiddel.
Javaslok ilyen esetre egy fokozatos megoldást:
1. Egyre többet beszélni velük arról, h döntöttél, tervezel elköltözni messzire.
2. Előre szólsz nekik arról, hogy a fokozatos megszokás érdekében először csak a közelbe költözöl egy hónapra, albiba, hogy megtudjátok, érzelmileg és más tekintetben (pl mennyire önellátóak ők) mennyire bírjátok ki egymás nélkül. (Esetleg telefonos segítség lehetsz számukra, alkalmasint, mint a Vágó műsorban. ;) ) Hangsúlyozd ki előttük, h e döntésed érzelmileg mindannyiótok számára egy próbatétel is egyben, szóval neked is nehéz, de a megérzésed szerint szükséges van megtapasztalnod azt a bizonyos mediterrán országot, mégpedig önállóan, külön háztartásban.
3. az egy hónapnyi közeli albi után megtudjátok, érzelmileg hányadán álltok, és vagy folytatod a közeli albérletben élést, amíg meg nem szokjátok MINDANNYIAN (te is) az elválást, vagy akár egy hónap múltán máris messze költözhetsz.
29!Téged is érdekelt ezek szerint,mert elolvastad,sőt vetted a fáradtságot és még válaszoltál is! :P :) ....amit köszönök! :)
30! Szó sincs róla,hogy a gyerekeimet vádolnám,okolnám az én jó vagy rossz döntésem miatt! Azt hiszem a 31-es válaszoló fogalmazta jól meg,érzelmileg nem tudok tőlük elszakadni,mert nem látom tisztán a jövőjüket--nélkülem!
Aggódom,hogy mi lesz velük,de ez talán csak nem baj? !
Mint írtam,ha külön családjuk lenne,teljesen más lenne a helyzet,másképp élném meg én is!
Alapból egy "Tyúkanyó" típus vagyok..erről pedig nem tehetek! :)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat...van még egy hónapom dönteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!