Ti mit gondoltok erről? Csak szerintem volt gonoszság tőle?
Ma az oviból délben kellett elhozni a gyerekeket, mert továbbképzés volt az óvónőknek. Mivel 2 óráig dolgoztam, a férjem pedig Budapesten van, megkértem anyósomat, hogy hozza el ő az 5 éves fiúnkat. Húzta egy kicsit a száját, de belement. Dél előtt 20 perccel felhívott, hogy ő mégse tud menni, mert lekéste a buszt reggel a piacról hazafelé és emiatt teljesen el van csúszva, nem tudja magát utólérni. Mondtam, hogy de senki más nem tud menni, ha már megbeszéltük ne hagyjon cserben. Hát, de neki most erre nincs ideje, és amúgy is magunknak vállaltunk gyereket, oldjuk meg, aztán letette a telefont. Mégis milyen kifogás volt ez? Ha reggel késte le a buszt miért 20 perccel dél előtt hívott fel? Tudom, ezt nem tőletek kellene kérdeznem.
Végülis megtudtam oldani nehezen, de akkor is gonoszságnak tartom ezt. Mi mindig megyünk, ha neki kell segítség.Sőt, volt, hogy szabadnapot vettem ki, hogy elvigyem Debrecenbe orvoshoz (Nyiregyházán lakunk), hogy ne kelljen buszoznia.
Nem akarom túlreagálni, és egyébként kedvelem őt, de ez most rosszul esett.
A történetet figyelmesen elolvasva kimondottan kitolás jellege van. Lehet gonoszságnak is nevezni, de ki akart babrálni veled!
Én is leülnék vele beszélgetni, és tájékoztatnám, hogy nem esett jól a hozzáállása, sőt kimondottan zokon esett, és ha ezen nem hajlandó változtatni, ne lepődjön meg, ha a te hozzáállásod is ilyen lesz, amikor neki kellene segítség.
Ez egyértelműen g***ség volt tőle.
(Gonoszség, a félreértések elkerülése végett).)
Ez bizony gonoszság volt a javából!
Én a helyedben ezek után kétszer is meggondolnám,hogy segítek -e neki bármit.
Nemrég ért haza a párom. Mikor mondtam, hogy mi volt elég ideges lett. Sajnos ez nem az első volt, hogy igért valamit és az utólsó percben lemondta, de eddig csak piti dolgokkal csinálta.
Átment hozzá, mert amúgy is beszélni akart vele. Meglepő módon ő máshogy emlékszik. Szerinte 10 órakkor hívott fel. Kár, hogy a telefonomban ott van, hogy 11:37kor. Indoknak pedig azt mondta, hogy nagyon rosszul érezte magát, reggel hőemelkedéssel ébredt és nem akart betegen odamenni az óvodához, nehogy megfertőze a gyereket.
Sose visekedett még ilyen aljasan. Elképzelni se tudom miért csinálja ezt, de holnap délután hozzá fog vinni az első utam, a férjemmel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!