Ti mit gondoltok erről? Csak szerintem volt gonoszság tőle?
Ma az oviból délben kellett elhozni a gyerekeket, mert továbbképzés volt az óvónőknek. Mivel 2 óráig dolgoztam, a férjem pedig Budapesten van, megkértem anyósomat, hogy hozza el ő az 5 éves fiúnkat. Húzta egy kicsit a száját, de belement. Dél előtt 20 perccel felhívott, hogy ő mégse tud menni, mert lekéste a buszt reggel a piacról hazafelé és emiatt teljesen el van csúszva, nem tudja magát utólérni. Mondtam, hogy de senki más nem tud menni, ha már megbeszéltük ne hagyjon cserben. Hát, de neki most erre nincs ideje, és amúgy is magunknak vállaltunk gyereket, oldjuk meg, aztán letette a telefont. Mégis milyen kifogás volt ez? Ha reggel késte le a buszt miért 20 perccel dél előtt hívott fel? Tudom, ezt nem tőletek kellene kérdeznem.
Végülis megtudtam oldani nehezen, de akkor is gonoszságnak tartom ezt. Mi mindig megyünk, ha neki kell segítség.Sőt, volt, hogy szabadnapot vettem ki, hogy elvigyem Debrecenbe orvoshoz (Nyiregyházán lakunk), hogy ne kelljen buszoznia.
Nem akarom túlreagálni, és egyébként kedvelem őt, de ez most rosszul esett.
Én nem mennék hozzá, és meg sem említeném neki az esetet. Viszont ő se keressen semmivel, mert sosem érnék rá.
A jövőben pedig nem venném számításba, mint lehetséges segítséget, de mint nagyszülőt sem. Ez nagyon csúnya dolog volt tőle, nem azért kérted meg, hogy a barátnőiddel cseverészhess, vagy csavarogj.
Szerintem is kibabrált veletek az öreglány.Legközelebb nem bíznék rá egy pohár vizet sem,nem,hogy a saját gyerekemet.Ja,és meg tudnám érteni a gyereket,ha ezentúl látni sem akarná az öreg anyját.
Legalább lássa be,ha nem tud vagy nem akar valamit megcsinálni,ne veletek babráljon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!