A kamasz fiamnak családalapítási tervei vannak! Be vagyok pánikolva! Mit tennétek?
Köszönöm mindenkinek! Nem ismerem a lány szüleit. Ha felkeresném őket, akkor magam ellen fordítanám a fiam, olaj lenne a tűzre. Gondolkodtam, ők miért állnak így hozzá. Talán sejtik, hogy kényszeríteni nem tudják a lányt, így meg legalább szem előtt maradna... Szóval talán igazuk van, de így kicsúszik a befolyásunk alól a fiam, és azt az ő érdekében szerettük volna, ha tovább tanul. Valahogy úgy képzeltük, mint ahogy te csinálod, 10-es válaszoló :)
Biztos elrontottam valamit a nevelésében, persze, de nem tudom, mit és már mit tudnék tenni. Amúgy jó a kapcsolatunk vele.
11 és 13 válaszoló, köszönöm a remek ötleteket! :)
Voltak előtte is a fiamnak barátnői, de ez a lány az első, akivel intim viszonyt létesített. Ettől van most szerintem ennyire elszállva, és mást nem is lát az egészből.
Össze fogok hozni egy találkát a szülőkkel, csak hogy megismerjem őket és a véleményüket. De ha így kell lennie, hagyni fogom, tegyék, amit akarnak.
Én is be lennék pánikolva, megmondom őszintén!
A legfurcsább, hogy fél éves együtt járás után történne mindez. Lehet, hogy mire leérettségizik és összeköltöznének (7 hónap múlva), már nem is lesznek együtt.
Ha két 25-30 éves fiatal a saját lakásában/albérletében összeköltözik fél év után, hát üsse kő! Lakva ismeri meg az ember a másikat.
De ez így nagyon gáz.
Azt mondd el a fiadnak, hogy sok nő esett már teherbe úgy, hogy szedte a tablettát. Vagy legalábbis ezt mondta a párjának... ;-)
És onnantól nincs visszaút. Külön lehet válni, de a gyerektartást minimum 18 évig fizetnie kell.
Próbálj minél több infót kiszedni arról a családról. Miért így gondolkodnak? A lányuk mindössze 16 éves! Még nem is nagykorú! Még két évig iskolába fog járni (ha teherbe nem esik).
18 vagyok.
És igenis, ha már hozzájuk akar költözni, legalább mutasson be a szüleinek! Ez annyira evidens lenne! És igenis, ha ott laknak, akkor te úgy mehetsz hozzájuk, hogy a fiadhoz mész. Ha ez ott valakinek nem tetszik, hát nem tetszik.
(Mellesleg: 90%, hogy mire leérettségizik, nem lesz képben a lány.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!