Szerintetek a gyerekeknek van abba beleszólásuk, hogy az édesanyjuk milyen munkát vállal el?
1. A gyerekeknek SEMMI beleszólásuk sincs.
2. Az anya ott és olyan munkát vállal, ami NEKI megfelel.
3. Abba, hogy ezvállaja-e, SENKINEK nincs beleszólása, legfeljebb a férjével célszerü megbeszélni.
4. A gyerekek borzasztó önzök, ha azt várják, hogy az anyjuk arra várjon, hoyg esetleg lesz unoka és azokat örizheti. Gyereket nem a nagyszülöre tervezzenek, ez nem az ö feladatköre.
5. Attól, hogy dolgozik és jó munkája van, még nem szakad el a családtól, de a felnött "gyerekre" azért nem kell napi szinten idö!!!
6. Ideje lenne a "gyerekeknek", hogy felnöjenek, és ne az anyjuktól várják el, hoyg "törödjön velük". A gyerekválalással meg mindenképpen várniuk kellene addig, amíg képesek megoldani a problémáikat és a saját életüket megszervezni.
7. Az anya sokkal jobban tette volna, ha 5 évvel ezelött kerz ilyen munkába, akkor a két "felnött fia" már nem lenne ennyire gyerek.
ÍSzerintem a gyerekeknek ehhez semmi közük nincs. Velem sem egyeztet az anyám, milyen munkát vállal el. Igaz, sokat nem is számítana, mert nem a szoknyáján lógok, hanem a saját életem élem, és úgyis csak néhány havonta találkozunk.
Azt nem értem, miért kellene még most is, amikor végre felnőttek gyerekei, alárendelnie magát a család akaratának. Így is rengeteg áldozatot várnak egy nőtől, az egész életét beszabályozzák. Amíg kicsik a gyerekek, addig nincs is választása. Hát legalább akkor hadd legyen, amikor már felnőttek.
Gondolom, te vagy az egyik "felnött gyerek", aki elvárja az anyától, hogy élete végéig körülötted ugráljon és mindent megcsináljon helyetted.
Egy felnött nönek (márpedig egy 50-es nö az), miért kellene megkérdezi a gyerekietöl, hogy hol milyen munkát vállajon el? EZ kizárólag a férjére meg rá tartozik, a gyerekre nem.
A gyerek ha nem képes a magánéletét megszervezni úgy, hogy ne kelljen az anyukának részt vennie benne, akkor az még böven gyerek és nem felnött.
Ha egy pár gyereket vállal, azt úgy tegye, hogy ne másoknak kelljen a gyerekükre vigyázni, elvégre nem a naygyszülönek szülik a gyereket.
Semmi beleszólásuk nincs. Unokát pedig nem a nagyi nyakára kell szülni, nem az ő felelőssége.
Férjre, feleségre tartozik, senki másnak nincs beleszólása.
Én ugyanebbe a korosztályba tartozó nö vagyok.
De még álmomban sem jutna eszembe ezt a férjemen kivül mással megbeszélni.
A gyerekek szerinted (elvileg) felnöttek, és nekem ugyanúgy jogom van a magánéletemre, mint nekik. Amennyiben egy anya akarna beleszólni a felnött gyerek munkavállalásába, akkor azért mindenki felkapná a vizet, hogy milyen dolog - és teljesen jogosan!
Ez, amit vállalt éppen olyan munka, amiért minden elismerést megérdemel, és igen szép feladatot vállal magára. Sokkal több értelme van szülök nélküli gyerekeket nevelni, mint szülökkel rendelkezö unokákra várni, hátha nincs kedvük a szülöknek foglalkozni a gyerekkel.
Ha a férjemnek nincs kifogása ellene, akkor senkinek sem lehet, föként nem a gyerekenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!