Mit lehet csinálni?
15 éves lány vagyok.
Anyukám kicsinek el hagyot.
Nem láttam még soha őt.
Apukám azt mondta a férfiak kelletek neki helyettem.
Szívem meg szakadt mikor láttom hogy mindenkinek van anyukája akit át tudd ölelni meg tud puszilni.. könnyezem ha arra gondolok milyen jó lett volna ha anyu mindig fogta volna a kezem. Nagyon nagyon hiányzik az én ddes anyukám.
"Igen lehet hogy tudja csak nem mobdja el. Mert fél hogy anyum apum ellen uszitna."
Talan anyukad tud valamit, na....
Vagy csak anyum szeret hazudni...
Én már olyan dolgokat is tudok... amiket nem állszándékomba részletezni
Egy tőlük független, kívülálló nincs, aki tudja, hogy mi történt igazából és lehet adni a szavára?
Ha nincs ilyen, akkor csak úgy tudod meg, hogy mi az igazság, ha minden felet meghallgatsz és a kapott információk alapján döntesz.
Én csak az anyukám szeretném.
Nem kell ehez senkit meg hallgatnom.
Szerintem egy anyuka se rúgna bele a saját vérébe húsába.
Egy anyuka általába ki áll a gyermeke mellet.
És küzd gyermekéért. Bár lehet hogy csak én gondolkozom igy.
Mindenestre én azért reménykedem abba hogy ha sírtam volna átölelt volna. Bár ha a gyerekét el tudta "dobni" magátol akkor lehet hogy igazad van. Furcsa de valahogy még is hiányzik. Pedig mikor az életemért küzdöttem se volt melletem. Egy anya az alábbi tulajdonságoktól lesz igazi anya: -gyermekéért mindent megtesz, tanul vele, el megy vele ide-oda, esti mesét olvas, el alvás elött puszit nyom homlokára be takargassa fülébe súgja h szereti, karácsonykor el mennek együtt szánkózni, hó csatáznak, hó embert készitenek, jókat nevetnek stb.. ezek a dolgok hiábyoznak az életemből. Az anyai szeretett magyarán mondván.
Azt én értem,h neked mi az álmod egy anyáról,de ennek valószínúleg semmi köze a valósághoz,ha egyszer már úgy elhagyott,h nyoma sincs..
Álomvilágban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!